Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adziunia

20-latka która sie nie całowała

Polecane posty

Gość adziunia

mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka nigdy sie nawet nie całowałam, boje sie ze jesli wkoncu kogos poznam to on stwierdzi ze nie warto być z taka dziewczyną, bo jak w tym wieku mozna nawet sie nie całować? co facet może sobie pmyslec o takiej dziewczynie jak ja?? bo nie chodzi o to ze nie chciałam sie całować ale nie miałam z kim, nie jestem jakas brzytka, poprostu nie chodze na imprezy , nie mam znajomych i to jest powodem. co o mnie myslicie? prosze o szczerość.

Gość jestem w podobnej sytuacji
i uważam,że jestem dziwakiem.Wstydzę sie przyznać komukolwiek,że niigdy się nie całowałam.I nie będę przez nastepne 2 lata na pewno-aparat

Gość Alwaroo
Z checia bym Cie poznał w takim razie

Gość Alwaroo
Jak bym spotkał taka dziewczynę jak ty ucieszyłbym sie : ) odebrałbym Ci pierwszego buziaka i dziewictwo .. Jak by to powiedziec jestes dzrzewem wsrod traw

Nie czuj się dziwinie. Większość ludzi pomyśli, że jesteś porządna i się szanujesz. A jak Cię ktoś pokocha to mu nie będzie przeszkadało, że się nie calowałaś a sam z chęcią Cię 'nauczy'. Więc uszy do góry i nie zadręczaj się!:)

Gość spoko Mała
ja mam 25 lat i też sie nie całowałam :D więc kto tu ma większy powód do obaw? :O

Gość 24letnia dziewica
ciesze sie, ze chociaz sie calowalam:D

Gość spoko Mała
24-letnia zazdroszcze :classic_cool: :D🖐️

Gość 24letnia dziewica
spoko Mała, jest czego :classic_cool:

Gość adziunia
pytałam szczerze co myslicie ale widze ze nikt nie ma ochoty napisać co tak naprawde myśli:( szkoda bo nie wiecie jakie to dla mnie wzne.

Gość Scoout Finch
A ja mam 23 lata i do tej pory całowałam się tylko z dwiema dziewczynami (jestem hetero). Czy to się liczy??

Gość 24letnia dziewica
tak szczerze, to akurat pelno jest na kafe takich osbob, to srodowisko skajnosci: prawiczkow-dziewic und dziwkarzy-kurewek:D takze albo zostaniesz na maksa wyszydzona albo w pelni zrozumiana. ja mysle, ze nie chcialabym byc na Twoim miejscu, co nie znaczy, ze to zle, po prostu tak sie ulozylo. wszystko jeszcze przed Toba;)

Gość Wrózka Leokadia
­­­­­­­­­­­ mam kolezanke..lat 28..nigdy sie nie calowala , nigdy nie miala, faceta..zero sexu..wyswatac jej tez nie mozna bo jest jakas dzika ..spisałam ja na straty a ty szanowna autorko ogarnij sie w kupe i nie zamykaj sie przed facetami bo widok 28-letniej dziewicy siedzacej cale zycie dzien po dniu w pokoju 2mX2m to zalosny widok

Gość glare
Hej adziunia nie poddawaj się ja miałam taki sam problem! Nie przejmuj się, że się jeszcze nie całowałaś, jak trafisz na właściwego faceta to nie będzie miało znaczenia. Napiszę Ci jak było ze mną. Około roku temu zdołowana, bez chęci do czegokolwiek chciałam zmienić moje życie. Trafiłam w Internecie na feromony. Sceptyczna, lecz zachęcona pochwałami innych klientów, postanowiłam spróbować. Stałam się osobą przebojową, potrafiącą zdobywać to czego pragnie, posiadającą wielu dobrych znajomych i przyjaciół. Uwierzyłam w siebie, stałam się bardziej interesująca dla płci przeciwnej i to pomogło mi w zdobyciu mężczyzny moich marzeń, z którym jestem od ponad pół roku. Jestem bardzo szczęśliwa, bo żaden facet nigdy mnie tak nie kochał jak on i vice versa. Najlepsze jest to, że kupując na tej stronie można popróbować różnych mieszanek zanim trafi się na tę właściwą, bo gdy nie jesteśmy zadowoleni z produktu możemy dokonać zwrotu. Także bez wahania poleciłam tą stronę koleżankom i polecam każdej (bądź każdemu), która chce zmienić coś w swoim życiu. http://www.feromony.pl/prp220

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­ glare spierdalaj z ta reklamą pasztecie taka wywloka jak ty moze faktycznie potrzebowac feromonow ale nie mydlij autorce oczu wkurwilam sie

Gość dasz wiare
ja mam 23lata a calowalam sie 1 raz rok temu i to z nowopoznanym kolesiem na imprezie:-P Dziewica tez jestem wiec sie nie martw-pełno nas tu:) przynajmniej sie szanujemy:-P

Gość ja mam 21 lat
i jak na razie to sie calowalam tylko z dziewczyna, tez jestem hetero. ;)

Gość ja mam 21 lat
a z facetem to chyba nigdy nie bede, bo wlasnie kolejny zrobil mnie w mabuko, a ja nie wiem o co chodzi w tym wszystkim. zwiazki chyba nie sa dla mnie:D

Gość glare
Do Wróżka Leokadia widzę po słownictwie, że nie mam do czynienia z inteligentną, wykształconą, kulturalną osobą. Jeśli chcesz wiedzieć nie jestem 'pasztetem' jak to zgrabnie ujęłaś, tylko wysoką szczupłą blondynką, która kiedyś cierpiała na nieśmiałość i miałam ten sam problem co autorka, a dzięki feromonom udało mi się przełamać i poderwać faceta o którym marzyłam. Nie chcę tu nikomu mydlić oczu tylko podzielić się swoimi doświadczeniami i wiedzą na ten temat. Otwarcie przyznaję, że reklamuję te produkty, bo uważam, że są wartościowe i godne polecenia. Jeżeli macie jakieś pytania dot. feromonów jak mi pomogły w relacjach z facetami i z ludźmi piszcie śmiało, odpiszę i chętnie doradzę.

Gość łowca dziewic..87
gdzie Wy jesteście ? wszędzie szukam takich jak Wy a trafiam na same rozdziewiczone (fuj) jeśli facetowi bedzie zależeć na stałym zwiazku to za to dziewictwo bedzie Was nosił na rękach

Ja o tobie pomyslalem: porzadna dziewczyna! Ciesze sie ze sa takie jak Ty, co to sie ine puszczaja, cenia sie i swoje cialo :) Bedzie dobrze :)

Jak poznałam mojego faceta miał 20 lat i też z nikim się nie całował. Był nieśmiały po prostu:) i uważał poza tym , że całowanie bez uczucia jest nie fajne ;). Jakoś mnie to nie interesowało że się nie całował - przynajmniej nie negatywnie. To trochę wyjątkowe, że jestem nie tylko osobą z którą stracił cnotę ale też pierwszy raz się całował. Nikt normalny nie będzie oceniał, tego że się nie całowałaś.:):)

Gość sdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cześć

Gość sdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
idę przed telewizor, do jutra, pozdrawiam