Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adziunia

20-latka która sie nie całowała

Polecane posty

Gość glare
Do łowcy dziewic nas jest pełno tylko faceci nas nie zauważają. Prawie każdy facet mówi, że szuka wiernej i czystej dziewczyny, ale jak zobaczy ładną buźkę, krótkie mini i cyc na wierzchu to nie zobaczy żadnej dziewicy choćby się o nie potykał.

Gość magiczny karp
Wszystko ma swój właściwy czas, więc się nie martw. Odnośnie całowania - dla kogoś w tobie zakochanego na pewno nie będzie to nic, czym będzie się przejmował, wręcz przeciwnie :).

Gość panienka N-ka
laska nikt cie nie spyta czy sie z kims calowalas :D 20 lat to jeszcze nie duzo :) nie martw sie szybko kogos znajdziesz :)

Gość adziunia
no właśnie wiem ze nikogo nie znajde, jak sie nie chodzi na imprezy i nie ma znajomych to raczej nie ma sie szans na poznanie kogoś. A choć by i zdarzył sie cud i facet by mi spadł z nieba (choc to nie mozliwe) to nie wiem czy pozwoliła bym mu na cokolwiek, bo bała bym się co mnie pomysli i czy nie zachwam sie głupio. A poza tym nie bede kazdemu mówić ze nigdy sie nie całowałam więc mogl by być lekko zdziwiony jak by sie zorientowal, a nie chciała bym takiej nie zrecznej sytuacji.

Ja nie chodzę na imprezy i mój facet też nie:P. I jakoś się znaleźliśmy, przypadkiem bo przypadkiem ;), ale co z tego :). Autorko wystarczy wyjść z domu, iść na spacer, do biblioteki, do spożywczaka, czy wpaść na tego jedynego w drodze na uczelnie;). Nie wszyscy poznają się na imprezach. :P

Gość adziunia
:(

Gość alwariooo
Ja mam dziewczyne, którą chłopak 'odpowiedni' według niej rozdziewiczył, jeszcze raz pyknął i przucił. :) Była używana 2 razy i wiesz co autorko? Dymam ja, i szanuje jak dziwke. :) Chron cnote bo dla niektórych sie liczy, a ta szmate zaraz rzucam. chciałem zamoczyc tylko :)

Gość Nika 20
Tak macie racje ale chłopaki dzieczyny które krowadzą kurewski tryb życia mają na 30 minut za do stałego związku chcą wspaniałą dzewczne o nienagannej reputacji a wy takie jesteście ja też wiec uszy do góry

@ adziunia Na 100% będzie bardzie zadowolony nizbyś miała w ustach więcej penisów niż frytek. No chyba, że potencjalnemu amantowi chodziłoby tylko o seks. To na pewno będzie nosem kręcił. Widzisz, masz odsiewacz głupoli :P