Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina90r.

DZIEWCZYNY POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość Paulina90r.

Jestem z chłopakiem, który porusza się na wózku inwalidzkim.Jest przystojny, zabawny i wysportowany (był na paraolimpiadzie w Pekinie).Znam się już ponad rok i z nim chciałabym przeżyć swój pierwszy raz.Próbuje czasami wysyłać sygnały że chciałabym żebyś TO zrobili ale on jakby tego nie widział.Koleżanka powiedziała mi, że wielu facetów na wózkach poprostu nie jest w stanie uprawiać seksu bo nie mają erekcji:/.Boje się że on też może nie mieć.I co wtedy?Nie wyobrażam sobie związku bez seksu a z drugiej strony nie chcę złamać mu serca.DZIEWCZYNY POMÓŻCIE!

Gość Paulina90r.
błagam podpowiedzcie coś!

Gość saghsdfvzxcv
moze poprostu go zapytaj jak to u niego jest? Związek bez szczerości też nie istnieje...

Gość fifidodo
a całujecie się i cos wiecej?

Gość ikks
moze sprobuj zrobic cos co moze wywolac u niego erekcje kiedy bedzie w luzniejszych spodenkach i poszukaj okiem efektu? nie jest to oczywiscie pewny faktor, bo z jakis innych powodow moze mu wtedy nie stanąć, ale zawsze warto sprobowac :)

Gość annapilska21wp.pl
rzuć go bez żadnego "ale".Zmarnuje sobie życie przy kalece.

Gość beatrixx88
Popieram w 100%.Dla niepełnosprawnego nie warto marnować sobie życia.Wiesz ile to wyrzeczeń?

Gość ale jestescie....
okrutne dziewczyny. Ciekawa jestem jakby Wam przytrafilo sie kalectwo czy tez tak pisalybyscie? Pewnie chcialybyscie bliskosci i milosci. Jasne, ze latwo nie jest - sadze - ale zeby napisac ze "przy kalece zmarnujesz sobie zycie" to okropne.

Gość Dokładnie.
Miałam chłopaka na wózku.Seks może i był przyjemny (nawet bardzo) ale go rzuciłam bo wszyscy na mnie krzywo patrzyli.

Wiecie co "serdecznie" Wam dziękuje za Wasze "porady".Mój Misioo jest W PEŁNI SAMODZIELNY.Brał udział w maratonach w Nowym Jorku, Bostonie i Londynie, zakwalifikował się do Pekinu.Gdy wybraliśmy się na przejeżdzę po lesie, się zmęczyłam i on mnie podwoził do domu. Dzisiaj zebrałam się na odwagę i zapytałam moje Miśka wprost czy ma erekcję.Powiedział, że pewnie, że ma.Zaproponowałam żebyśmy zrobili TO tu i teraz.Jednak nie mieliśmy żadnej "gumki" pod ręką.Ale ja jestem przebiegła:D i wziełam wyjełam mu ze spodni to co tam miał.Ale ma dużego:DZ ciekawości zmierzyłam - 18cm!Zrobiłam mu dobrze ręką i ustami a potem on mi się odwdzięczył.Jak on cudnie umie robić minetkę, a ponąć prawiczek:D Teraz już wiem z kim chcę wspólnie starzeć się.

Gość Super Paulinko
Powodzenia zycze....!!!

Gość nie mogę ci pomóc
jestem koniem :(

Jeszcze jedno.Nie mamy wielu przyjaciół, bo ludzie traktują nas jak troglodytów.Ale przynajmniej wiem teraz ile mam prawdziwych przyjaciół a nie przyjaciół "od imprezy do imprezy".Patrząc na komentarze na tym forum widzę, że to nie 90% mojego środowiska jest takie a całe społeczeństwo.Żegnam.

Gość nie mogę ci pomóc
kto to jest troglodyta ??

Gość nie mogę ci pomóc
ja niedawno zerwałem z moją dziewczyną, wykryto u mnie SM i wydaje mi się że jakby mi już nie stawał sama by odeszła ;/

Gość nie mogę ci pomóc
z takich rzeczy bym se jaj nie robil ;/ gówno wiesz a sie odzywasz ;/

Gość ŁukaszKrk27
POWODZENIA PAULINKO!

Gość malinkaaa20
i ja również pozdrawiam i życzę naj!

Gość 3MAJ SIĘ LASKA I
NIE DAJ SIĘ!

Gość DACIE RADĘ
.

Gość też mam chłopaka na wózku
i powiem wam, że jest ŚWIETNYM KOCHANKIEM!

Gość tomaszkow
Ci co piszą ze marnujesz sobie zycie to poprostu zwykłe tempe bezwartosciowe istoty ktorych komentarzy nie warto czytac,bo to mniej niz zero. Zycze powodzonka i wytrwalosci Paulinko. Pozdrawiam

ja mam kilku przyjaciol na wozkach - to normalni ludzie - zycze Wam powodzenia - nie wszyscy sa tacy jak wiekszosc

Gość Natka91
Niepełnosprawni to impotenci!!!W dodatku wstyd z takim pójść na impreze, bo jak będziecie tańczyć?

Gość tomaszkow
wstyd to isc z taką lampucerą i w dodatku taka pusta jak Ty natka,zal sluchac takich bredni,wez przemysl jaka sprawiasz przykrosc komus,a skad jestes pewna ze Ciebie to nie spotka. Życie jest okrutne

Byłem przez 5,5 roku związany z dziewczyną niepełnosprawną. W seksie było lepiej niż świetnie (byłem jej pierwszym facetem). Rozstaliśmy się, bo ona okazała się być zakłamaną egoistką. :(