Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajeko

Ile osób jest jeszcze na kafe? Ja stawiam, że 5, policzmy!

Polecane posty

Gość zupapomidorowa
funf und zwanzig - po pierwszym pocałunku, niezależnie od tego, jak wyjdzie, już nie ma nic do nauki. Naprawdę. Niezależnie od wszystkiego gorzej już nie będzie - tylko lepiej. Więc i ćwiczenia niepotrzebne :) A na którym spotkaniu, z kim i jak to decydujesz tylko ty i ta druga osoba.

funf und zwanzig ja też się zawsze troszke stresuje przed seksem z nową partnerką jeśli mi na niej zalezy zupapomidorowa Ja będąc w związku odmówiłbym także pocałunku. Ale ja to staroświecki jestem ;)

Gość funf und zwanzig
"Lepiej mieć pewność, że postępuje się uczciwie wobec osoby na której nam zależy." O to to:) Wiecie co, dziękuję wam, trochę (trochę) się uspokoiłem i może będę już mógł zasnąć:) To chyba przejdę się te dwa kroki w kierunku północno-wschodnim i położę głowę na poduszce:) Jeszcze raz dzięki za miłe słowo:)

Gość zupapomidorowa
bezcenny - nawet gdybyś wiedział, że jeśli nie pomożesz, to ta dziewczyna (twoja przyjaciółka) być może nigdy nie znajdzie sobie nikogo? I będzie nieszczęśliwa? funf und zwanzig - cieszę się że pomogłam :)

"Lepiej mieć pewność, że postępuje się uczciwie wobec osoby na której nam zależy." też wyznaje tą zasade dlatego jestem wolny, wole być sam i móc pozwolić sobie na więcej niż oszukiwać osobe z którą jestem w związku

Gość zupapomidorowa
Ale przecież niczego nie ukrywałam. Wiadomo, że mój narzeczony nie będzie naszemu wspólnemu koledze pokazywał, jak się to robi. Wszystko naprawdę było uczciwie. Nie wiem, czym się martwi funf und zwanzig, ale mój kolega nigdy nie zdecydowałby się umówić z dziewczyną, gdyby nie to, że poprosił o pomoc - a ja uznałam, że mogę pomóc. Zawsze chcesz być sam? Czy zawsze chcesz być z kimś nowym?

dla mnie osoba z którą jestem w związku (czyli taką którą kocham) jest ważniejsza od przyjaciółki. i nawet gdzybym wiedział że moja partnerka się o tym nie dowie, nie byłbym w zgodzie ze sobą i swoimi zasadami. jeśli byłbym wolny, mogę zgodzić się na wszystko ;)

chce kogoś mieć, ale narazie nie szukam. Najpierw chce się ustatkować emocjonalnie i materialnie. Chyba że się wcześniej zakocham to zmienie plany :)

Gość zupapomidorowa
Nie wiem, czy gdybym była niezajęta, to bym się zgodziła, bo nigdy nie wiadomo, co on sobie tak naprawdę myśli, może to jakiś kolejny nowy sposób na poderwanie mnie. Fajnie, że masz takie przekonania, na pewno masz fajny związek :)

Gość zupapomidorowa
A.Kmicic - o całowaniu. I o nie-spaniu.

narazie w usta, ale temat może się rozwinie :P zupapomidorowa ciekawy sposób na podryw, nawet ja bym na to nie wpadł ;) tego wymażonego związku jeszcze niemam

Gość zupapomidorowa
Chyba w usta :P

Gość zupapomidorowa
bezcenny - Ciekawy, ale nie wiem, czyby zadziałał. Może spróbuj? :D

jeśli tylko znajde znajdę odpowiednią kandydatkę do "testów" zastosuje ten sposób :)

Gość zupapomidorowa
bezcenny - masz aż takie wymagania?

Gość zupapomidorowa
Taka strasznie chuda? A ja próbuję się odchudzić niecałe pięć kilogramów... Ale nie jestem studentką :) Ciekawe, czy dużo jest takich dziewczyn.

To pracuj nad sobą i zapisz się na jakies studia:) może coś z nas wtedy będzie :P BMI 21 to wcale nie tak mało, dziewczyny z BMI poniżej 18 też bym raczej nie chciał

Gość zupapomidorowa
bezcenny - a jeśli nie jestem studentką - bo jestem dużo starsza? :P Policzyłam z ciekawości swoje BMI i wyszło mi 22,5. A jak skończę dietę, to będzie akurat 21 :) Dziwne, bo zawsze myślałam, że to takie chudzielce jak modelki z wybiegów.

widzisz to nie aż tak wysokie te wymagania :) jeśli skończyłaś wcześniej studia to też jest ok. Jednak jeśli masz wykształcenie tylko średnie musisz się zapisać na studia, aby sprostać moim wymaganiom :P