Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ____belladonna1987_____

Prezerwatywa kilka dni we mnie..POMOCY

Polecane posty

Witam. Mam pytanie, kilka dni temu byłam na imprezie ze znajomymi. Razem z kolegą troche popiliśmy i straciliśmy nad sobą kontrole. Nie zdawałam sobie sprawy że znajomemu prezerwatywa zsuneła sie i została we mnie. Oboje myśleliśmy ze gdzieś sie zawieruszyła. Jak się okazało dwa dni później podczas siusiania prezerwatywa wylwciała ze mnie. Podczas stosunku był to mój pierwszy dzień płodny po okresie. Jakie jest prawdopodobieństwo że moge być w ciąży?

Gość bardzo duze jest prawdopodobie
ja zaszlam wlasnie w dzien o okresie

Gość CzarnaLola233
prawdopodobieństwo jest bardzo duże,wkońcu sperma rozlała się w Tobie... Zależy jeszcze jak długie miewasz cykle,kobiety z krótkimi mają płodne już po okresie.

Gość barbara999
oj spore jest to prawdopodobieństwo,skoro jest to pierwszy dzień płodny,a nieraz tak się zdarza że na początku dni płodnych kobieta zachodzi w ciąże, jak bedziesz w ciązy to pewno urodzi się chłopak

To fakt - duże prawdopodobieństwo .I z tym chłopakiem też racja .Powodzenia .

Prosze nie załamujcie mnie. Chyba będe musiała wybrać się do lekarza...

Oczywiście idź do lekarza -ale na razie i tak niczego nie stwierdzi .

Jednak alkohol i sex to najgorsze połaczenie. Mam nadzieje ze będe przykładem dla młodszych dziewczyn.

To najgorsze połączenie :O , ale errare humanum est ! Może tym razem Ci się uda.

Mam taką nadzieje bo od tego rozbolała mnie głowa. Poczekam jeszcze kilka dni bo we wtorek powinnam dostac okres [a jest zazwyczaj regularny] , a jeśli go nie będzie wtedy zaczne się bać i zrobie test.Dziekuje za pomoc.

A dodam ze w tym tygodniu[2 tygodnie po zdarzeniu] miałam przez dwa dni dziwne upławy. Białe bardzo gęste [dziwne skojarzenie] ale rolowały sie jak namoczona chusteczka higiewniczna i miały kwaskowatą woń..nie wiem czy to jakiś objaw czy poprostu przed okresem..choć nigdy takich u siebie nie zaobserwowałam.

W tej chwili możesz jedynie czekać... Jeśli okres się nie pojawi, to zrób test. Z tym, że postaraj się tak nie denerwować, bo sam stres może Ci opóźnić miesiączkę.

Gość ___belladonna87___
Wiem ze pewnie was to mało interesuje ale z radosci musze to napisac :) dostałam okres spoziony o 2 dni ale jest :)

Gość kobieto myj się częściej

Gość ___belladonna87___
mowisz o sobie? o moja higiene się nie martw ;]

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
o no to gratulacje tym razem ci sie udalo;) ale uwazaj na przyszlosc! i pamietaj ze sex + alkohol to nie jest dobrana para;)

Gość ___belladonna87___
Głupi ma zawszae szczescie :P wiedzialam to zawsze ale tym razem chyba wyszlo mi to z glowy. ale naszczescie nic oprocz stresu ktory przezywalam nie ma . DZIEKUJE ZA POMOC :)