Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

witamina_c

codzienny problem co na obiad?

Polecane posty

boze i jak co rano siedze i nic nie moge wymyslic :/ piszcie kobitki co Wy dzisiaj robicie na obiad:)

Gość a co masz w lodowce

Gość a co masz w lodowce
mozesz zrobic kluseczki, ziemniaki z bialym serem, nalesniki, plendze ziemniaczane, kluski na parze, ..

placki ziemniaczane byly ostatnio i nalesniki wczoraj robilam kurde... w lodowce nic nie mam ale moge isc do sklepu:)

Gość zrob kluski na parze

nie bardzo bo gotuje glownie dla mojego chlopaka a on jak kazdy facet lubi zjesc cos konkretnego i dlatego zawsze jest problem bo ja zjadlabym cos lekkiego jakies kluski z serem itp a on tego nie tknie a dwoch obiadow nie chce mi sie robic :)

Gość a co masz w lodowce
a wy jadacie mieso w piatek?

Gość zjadlabym krokieta z grzybami

Gość do vitaminy_c
a pracujesz?

Gość to idz do pracy
i nie bedzie musiala panu przygotowywac potraw i codziennie glowic sie co zrobic

Gość 1234567......
kup jakiś filet z ryby do tego ziemniaki surówka i obiad jak ta lala :)

Gość ona...........................
hej ja mam tez tes sam problem rano zawsze co n aobiad mieszkam z facetem i on hmm cieżko jest bo on je tylko filety sery kurczaka nieje wcale ani kielbasy chyba ze z grila warzyw tez niejada prawie ryżu tez nie lubi;/ i zawsze mam problem co robic

Gość ale wy jestescie dziwne
wszystko robicie pod tych swoich gachów no w sumie fakt jak nie macie roboty to musicie byc pod władzą ale wam wspolczuje ja gotuje (oczywiscie po pracy) tylko to co mi smakuje a jak jemu nie smakowaloby to niech sobie robi sam ale ja moge sie szanowac bo sama zarabiam na siebie

ty hamuj sie ze słowami ja pracuje od 8 do 15 jetsem wczesniej od niego w domu wiec gotuje chyba logiczne.....

Gość sie sie siemka
ja jak nie wiem co zrobic na obiad to po prostu robię spaghetti z miesem mielonym :P to jest chyba najprostsze danie na swiecie a do tego sycące i pyszne

Gość sie sie siemka
ale wy jestescie dziwne -> widocznie nigdy nikogo nie kochałas i nikt nie kochał ciebie :( przykre

a ty gówniaro widocznie nie dorosłas do tego nei znasz innych dziewczyn i im ubliżasz niewiem co za afcet by z tobą wytrzymał...powie neich sobie gotruje jak mu niesmakuje jestes rozpieszczonym bachorem pzrez rodziców neinauczyli cie szacunku do innych.piszac i ich oceniajac niewiedzac nic o nich

Gość chchch
kurczak curry? maniam! ale bym zjadłaaaaa

Gość miss bombasticc
dziś będzie barszcz ukraiński wczoraj była zapiekanka makaronowa przedwczoraj była ryba smażona i ziemniaki, i surówka wcześniej był zurek z dobieranymi ziemniakami

Gość 1234567......
no cóż każda z nas gotuje pod domowników ....bo przecież przykładowo nie ugotuje gara grochówki jak wiem ze nikt w domu tego nie lubi ale bez przesady ....żeby spędzała całe ranki nad myśleniem co na obiad ....dobrze że pracuję na szczęście mój mąż wyznaje zasadę że nie żyje po to by jeść ale je po to by żyć :)...w ten sposób nie jest wybredny ....gorzej z synami ale i na nich mam swoje sposoby :)

Gość sie sie siemka
jak sie robi kurczaka curry ??? nigdy nie jadłam ;>

Gość ale wy jestescie dziwne
wspolczuje tym pampersiarom co sie tak uniosły :P ze ja niby nikogo nie kochalam i mnie nikt buhahhaha a ty tak kochasz tego swojego frajerka i robisz co uwielbia a on z tej wielkiej odwzajemnionej miłości do ciebie nie wpierdzieli tego co upitrasisz bo mu nie smakuje - no fakt kochaw ciul - a myślcie co chcecie - jak nie pracujecie i tak nikt nie doceni waszej pracy i wkladu w dom i obiad i nie myślcie ze jest inaczej wystarczy spytac czy chcieliby sie z wami zamienic - ty do roboty o tylko gotuje i sprzata nieambitne parobki:p dach;D

ja mialam w pon: kartofelki rolady sórwka wt:kurczaka z rożna śr: zupa owocowa z makaronem czw;kartofle i skrzydełka w sosie pomidorowym i dzisiaj niewiem