Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewwcia1212

nieudane proby rozdziewiczenia

Polecane posty

Gość ewwcia1212

Razem z partnerem postanowilismy rozpoczac wspolzycie. On ma juz spore doswiadczenie, ja jestem dziewica. Probujemy od ponad 2 miesiecy. Za kazdym razem wchodzi tylko kawalek czlonka i potem czyje straszny bol i nie mam dalej ochoty. jestem nawilzona, nie stresuje sie, powinno byc wszystko ok (tak mi sie wydaje) ale nie jest. moj gin powiedzial mi ze moja blona nie jest jakas gruba tylko przecietna i nie powinna stanowic problemu.. nie wiemy co mamy robic, czy so tu kobiety ktore mialy podobne doswiadczenia??

Gość chudziak
jesteś jeszcze?

Gość bolec nie bedzie zawsze
ale jak bedziesz sie wycofywala za kazdym razem to nigdy tej blony nie przerwie. chyba ze pojdziesz usuwac ja operacyjnie pod znieczuleniem...ogolnym najlpiej :O

Gość ewwcia1212
tzn. jak przetwac bol? czy czas?

Gość 1234567......
dokładnie musisz raz wytrzymać ten ból... proponuje może małą dawkę alkoholu przed zawsze to jakiś znieczulacz :)

Gość ewwcia1212
bo szczerze mowiac to nie wyobrazam sobie zebym miala tak zacisnac zeby po prostu i to przetrzymac. poza tym moj partner tez swiadomie bolu nie moglby mi zadac... a to naprawde boli :(

Gość ewwcia1212
probowalismy juz wielu sposobow... winko tez... hehe

niech Ci przebije błonę jednym zdecydowanym ruchem tak będzie najlepiej i niech Ciebie chwyci i przytrzyma abyś nie "uciekała" od tego co Ci sprawia ból

Gość ewwcia1212
ale ja nie chce zeby mnie bolalo i on tez tego nie chce..bo to bez sensu taki seks

Gość mofo
bez sensu jest zabierac sie do tego jak do wyrywania zeba, nie jestes widocznie gotowa na seks skoro to takie' mamo ale ja nie chce ja sie boje bo to boli ;( ' ile ty masz lat ? 14 ???

Gość 1234567......
przykro mi ale ten jeden raz Twój facet powinien okazać się brutalem ...na początku niech wejdzie w Ciebie delikatnie aż w pewnym momencie nie zwracając uwagi na Ciebie pchnąć raz a porządnie jak tak dalej pójdzie to do końca życia zostaniesz dziewicą :)

Gość lignokaina
ten żel jest sosowany w szpitalu, np. przy zakładaniu cewnika, przy drobnych zabiegach chirurgicznych, to naprawde znieczula, warto go użyc aby miec to już za soba, jeśli się nie da inaczej

Gość ewwcia1212
tylko ze on w gumce nie moze :(

Gość lignokaina
jak to kuźwa nie może, co jest grane ? jak ma jakąś alergie to próbujcie jechać bez gumy, byle na sztywno i szybko, dwie sekundy i po bólu

Gość ewwcia1212
no coz moze i nie jestem gotowa ale ja mam juz 24 lata!!!

Gość ewwcia1212
takze na co mam czekac...?

niech ci przerwie palcami.Moje kolerzanki tez tak mialy i ja terz. Jak bedzie robil to reka to jak ciebie zaboli,to przestanie i za chwile znowu moze sprubowac. Jak masz jeszcze jakies pytania to chetnie odpowiem ;)

Gość lignokaina
ja tak zwlekałam, jęczałam i trzęsłam gaciami oraz wymyślałam mnostwo wymowek jak Ty :D aż dobiłam do 26 :D :D :D :D

Gość ewwcia1212
ja sie w ogole nie balam, totalnie bylam przy nim wyluzowana od samego poczatku... tylko poten ten okrpny bol!!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a moze on ma za duzego?

Gość bla blaaaaa
jak mnie chlopak rozdziewiczal to jak mi wkladal penisa to na samym poczatku mnie bolalo i boli do tej pory a potem juz nie tak jak bym miala za ciasna cipke a dodam ze jestem po porodzie ale co do bolu to ja go nie czulam mialam tylko troche takiego rozowego sluzu "po"

Gość chudziak
1. podłużcie poduszkę pod dolną partię twoich pleców 2. on musi być zdecydowany, a nie wycofywać się co chwila. jeden ruch i już nie będzie Cię bolało.

Gość fdfdddddddd
bedzie lepiej z czasem :) niech cie rozluzni dobrze: ) poprostu ciasna jestes.

Krwi nie było, ale bolało jakby ktoś kroił mnie. Krótka historia: moja znajoma była dziewicą do porodu, za każdym razem jak jej mąż chciał w nią wejść, to ona mówiła że boli. no i on się tak o nią ocierał chyba.... zaszła w ciążę, rodzi,a położna mówi: jak ty zaszłaś w ciążę jak dziewicą jesteś??? no i po porodzie już był normalny seks. :D

powiem ci z emoj pierwszy raz rowniez byl bardzo bolesny.. w sumie moj pierwszy raz trwal okolo 6-7 razy...za akzdym razem czualm okropny bol... az wkoncu przmeoglam sie, zacisnelam zbey z acalej sily, on posuwal mnie delikatnie ale szybko i wkoncu przestalam go czuc. tylko ze pozniej zrobilismy to gdzies dopieor po tygodni az pochwa mi sie zagoila. partner musi byc czuly id eliktany

Cisowianka - to było tak zwane niepokalane poczęcie. :P A autorce sugeruję, by partner zrobił jej kilka razy palcówkę, podczas której rozerwie w końcu błonę dziewiczą. No a potem możecie już się normalnie kochać. :)

Gość gośćstary pies
sami fachowcy. załatw to sama wibratorem a nie na chama bo będziesz zawsze miała uraz przed następnym razem z facetem. To może i boleć ale przyjemnie

Gość gość
Za małego ma i nie sięga