Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemutotakjest

jaka ja jestem zmęczona...

Polecane posty

Gość czemutotakjest

Powiem wam , ze jestem tak zmęczona - nie wiem czym, że najlepiej bym poszła SPAĆ. Jaka ja jestem zaburzona to sie w głowie nie mieści - ledwo żyję, a tu trzeba patrzeć co dalej :( Samo życie. :( A wszystko przez chorą umysłowo rodzinę - matkę bo już bym 2 miesiące tu nie była, ale ta kobieta jest nienormalna i co? Nie można w Polsce nikogo do szpitala psychiatrycznego zmuszać. :(

Gość biedronka jest super
Współczuję :(

Gość czemutotakjest
W Polsce słuchajcie to normalny wyląuje w szpitalu a chora umysłowo matka nie bo przez dziurę wydaliła dziecko. Jak to jest? Przecież to, że zajdziesz w ciążę i dziecko urodzisz nie znaczy, że ty masz wszystkie klepki na miejscu :( Osoby chore psychicznie przecież mogą mieć dzieci, pobierać się. Nie rozumiem :( I tak mieszkam z takimi wariatami i tyle z całości... :(

Gość czemutotakjest
Nie wiem - w Polsce za mało ludzi leczy się psychicznie i przez to ma przez to problemy ta część NORMALNA, która sie z nimi styka. To tyle. MOJE ZDANIE. gdzie indziej ludzie jednak idą do tego psychiatry, czują, ze coś nie tak z nimi. A tu? :(

Gość czemutotakjest
Ja np. jestem osobą, że wiem, że przez matkę powinnam do psychiatry chodzić łooooooooooo - bo ona jest chora umysłowo i kontatuję się z osobą chorą umysłowo, nieleczoną. Mój ojciec to samo. No ale ja nie jestem wielką aktorką żadną jak np Bahleda. Czy ktoś tam. I tyle.