Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana zwariowana

czy on powinien wrócić do byłej

Polecane posty

myślę że niczego nie muszę przemyśleć poprostu poczekam aż on zrozumie że to ja go kochałam a nie była żona

Gość grzegorz to brzmi tak dumnie
Tak tak czekaj. I nie zapomnij pocieszyć go po każdej awanturze z żoną. Coraz częściej mam wrażenie, że dzisiejsze młódki to pustostany intelektualne. Za grosz dumy i kobiecości.

a samokrytyczna jestem wobec siebie wiem jak wygladam i wiem że do ideału mi daleko ale porównując sie do niej to przynajmniej troszke lepiej wygladam i sie zachowuje

dzisiaj pierwszy dzień naszego odpoczywania od siebie jest mi ciężko bardzo cieżko moje serce bardzo boli

Aby poprawić sobie nastrój ubrałam się sexi i wyszłam na miasto zanęcić kilku jeleni. Niestety uwagę na mnie zwrócił tylko antypatyczny pan po pięćdziesiątce ze sporym brzuszkiem, który z wyrzutem zwrócił mi uwagę, że zasłaniam mu słońce a on opala sobie łydki :O

nęci panów po 30 może \twojego męża

Gość a jednak może
ta jego ex to niezła kórwa jest!!!!!!!!!!!!!!!! dziewczyno ona bierze go na litość to dlaczego ty tego nie zrobisz? płacz przy nim ile wlezie i mów jak ci źle z tą sytuacją!!! i zapewniaj o swojej miłości i oddaniu!

Gość kuskus
a ja ci powiem tak: byc moze on ciebie nie kocha. trudno jest wymazac z zycia kilkanascie lat spedzonych z inna kobieta...na pewno byly zarowno dobre jak i zle momenty w ich zyciu . skoro on sie zastanawia to ty powinnas mu z miejsca podziekowac! gdyby cie kochal to ani chwili by sie nie wahal. moj facet jest 1,5 roku po rozwodzie. jest starszy ode mnie o 13 lat. wielokrotnie pytalam go o podobne sytuacje - mowi ,ze miedzy nim a ex wszystko sie wypalilo...ze teraz wie ,ze to nigdy nie byla milosc i ,ze nigdy do niej wroci chocby nawet na kolanach blagala. a maja razem dziecko. z twoim facetem cos jest nie tak....

Gość ejbisi
Mam niedyskretne pytanie, czy twoj facet jest bezplodny? no bo skoro nie mogli miec dzieci a teraz ona ma... mysle ze on glownie dlatego chce do niej wrocic bo bardzo pragnie miec dziecko, a pewnie sam nie moze miec, a teraz ma zone (choc bylą) w ciąży.

Gość ja myślę że twój
facet chce wrócić do byłej zony, bo to JEGO dziecko. A ty jesteś głupia i naiwna i łykasz wszystko co ci powie. Czekając i udowadniając mu, że kochasz go bardziej i bardziej na niego "zasługujesz" udowadniasz mu jedynie, że jesteś żałosna i nie masz do siebie za grosz szacunku. On do ciebie nie wróci a jeśli nawet to znowu odejdzie. Do kobiety, która dla odmiany weźmie go pod pantofel. Jak można uwierzyć, że małżeństwo nie sypiało ze sobą przez rok? HE? :-O

tak on jest bezpłodny nie sypiali i w to wierze on i ona to potwierdzili a oni faktycznie kiedyś bardzo chcieli mieć dziecko. On też twierdził że nie chciał z nią być że to kur*** i że najulepsze co go w życiu mogło spotkać to ja