Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciek77_warszawao2.pl

Mam 33 lata i jestem prawiczkiem

Polecane posty

Gość maciek77_warszawao2.pl

Ten topik to nie prowokacja. Naprawdę tak się stało. To przez tą p... i j... nieśmiałość w stosunku do płci przeciwnej. Poza tym jak tak się głębiej zastanowię, to początek tego był w szkole podstawowej, jak dziewczyny mnie upokarzały, śmiały, traktowały jak gorszego zawszonego i zadżumionego. Przez to wszytko zamknąłem się w sobie. Na studiach było jeszcze gorzej, myślałem, że uda mi się poznać jakąś miłą dziewczynę, ale co podchodziłem, to zawsze się kończyło słynnym "mam chłopaka" albo "wracam do byłego, a ty możesz być tylko kolegą". Jak głupi dawałem się wykorzystać, pomagając w laborkach, ćwiczeniach, wspólnie ucząc się do egzaminów. Chodziło o to by mnie za friko wykorzystać jako darmowego korepetytora. O internecie też mi nie mówcie, strony internetowe randkowe, czaty, wszystko na pozór ślicznie i pięknie wygląda, a jak przyjdzie co do czego, to nagle brak czasu, coś nagłego wypada a jak cudem dojdzie do spotkania, to potem już drugiego nie było. Ile może wytrzymać męska psychika patrząc na te wszystkie sparowane osobniki?! Koniec, poddałem się. Nie mam zamiaru skończyć jak George Soldi, który też był sympatycznym facetem, ale baby zadzierające nosa doprowadziły go do do wiadomego finału na fitnessie. Trudno, wieczory będę spędzał samotnie w towarzystwie komputera. Może czasem ulżę sobie pod jakieś zdjęcie jpg. Nie mam co liczyć na to, że ktoś się mną zainteresuje, bo jak od 16 lat pod rząd dostaje się kosza, to w końcu trzeba przestać, żeby zachować resztki godności i psychikę nierozj.e.b.a.n.ą przez kobiety doskonale bawiące się uczuciami.

Gość fdsfdf
to zalezy od psychiki i od tego czy jestes prawiczekiem z wyboru czy z przymusu ..

Nie wszystkie takie są... ale niestety czasami jak ktoś jest zbyt miły to ludzie go wykorzystują... Nie może być aż tak źle jak piszesz...

Gość xyz112299
A patrzysz dziewczynom prosto w oczy, czy raczej uciekasz wzrokiem?

Gość Maciek77Warszawa
@fdsfdf Prawiczek z przymusu, tak wiem, mógłbym iść do agencji i za trzy stówy załatwić sprawę, ale co to za przyjemność być rozprawiczonym przez dziwkę, która daje każdemu co zapłaci. Poza tym mam na tyle swojej wartości i godności, że powiedziałem, że nie będę się poniżał do płacenia za seks. @ katrub Jest tak źle jak napisałem, niestety, nic nie zmyśliłem @xyz112299 A co z tego, że patrzę i nie uciekam wzrokiem, jak i tak jestem olewany równiutko z góry na dół, patrzyłem i wystarczy, czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal.

Gość ... ... ... ...
Jeśli to nie prowokacja to poczytaj takie strony jak: www.alphamale.pl www.lover.pl www.uwodzenie.net.pl/viewtopic.php?p=3409 www.pua.pl No i zacznij zmieniać samego siebie :)

@ .......... Te wszystkie szkoły uwodzenia i teorie podrywu to szajs jakich mało. Domorośli psycholodzy robią sobie reklamę używają terminów z neurolingwistyki itp. Jak komuś odebrano pewność siebie to żadne szkoły i teorie tego nie zmienią. Z tym się trzeba urodzić.

@ katrub No coś ty, aż takim idiotą nie jestem, startowałem do wolnych. Wiedziałem, że są wolne, poznawałem przez znajomych itp ale i tak ostatecznie byłem spławiany. Najprostszą wymówką. Parę razy trafiłem nawet na takie dziwki, bo innego słowa nie znajduję, co wprost mi w twarz powiedziały, że umówiły się z wyrachowania, bo pokłóciły się z facetem i chciały mu pokazać, że potrafią się umówić z innym. A ja byłem tylko zabawką. Narzędziem zemsty.

Wybacz nie chciałam cię urazić... Czy podawały jakiś powód spławienia?

Gość mini hunter
O i katrubik tu się błąka.... Witaj samiczko ;)

Gość mini hunter
Bez spoufalania się mini mini mini hanterze... Dobrze będe trzymał dystans , panno Katrub... Ps. Nudzisz się w pracy?

Raczej moja sprawa czy się nudzę czy nie. Nie mam dzisiaj dobrego humoru, a ty nie pomagasz...

Gość mini hunter
Ale ja nie jestem od poprawiania Twojego humoru - wręcz przeciwnie :)

@ Katrub Spoko, nie uraziłaś mnie wcale. Powód spławienia - jak zawsze ten sam, powtarzały się motywy jak zdarta płyta: 1) Zjawił się nagle były a one "zrozumiały", że nadal go "kochają" 2) Jesteś fajny ale mi się nie podobasz (wprost z uśmiechem) 3) Chciałam zobaczyć jak to jest umówić się ze znajomym znajomego. 4) Wiesz, ja spotykałam się bo chciałam żebyś mi pomógł w zdaniu egzaminu a ty sobie wyobrażałeś, że masz u mnie szanse, co by na to powiedział mój?! 5) Chciałam pokazać mojemu z którym się pokłóciłam, a który przypadkiem pracuje w pubie gdzie byliśmy, że stać mnie by zainteresowali się mną inni

Przykro mi i wstyd w imieniu normalnych kobiet że takie jędze zabierają innym tlen...

Gość mini hunter
katrub ---->Cel osiągnięty zadowolony z siebie? Miszyn Komplit!!! :)

Proponuje Ci się spuścić z tego powodu do nogawki (temat powinien ci być dobrze znany)

Gość . bono
wejdzcie na mój temat na erotycznym 34 letni prawiczek z zasadami

Gość mini hunter
katrub----->Proponuje Ci się spuścić z tego powodu do nogawki Trzeba było wcześniej mi przypomnieć bo już ulżyłem sobie tradycyjnie(oczywiśćie z myślą o Tobie) :)

Kiedyś ci to wejdzie tak w nawyk, że ci nie stanie przy „normalnej” dziewczynie

Gość mini hunter
katrub---->że ci nie stanie przy „normalnej” dziewczynie A więc nie uważasz siebie za normalną? Ps. Jeszcze 2h i weekend ;)

Jak ci może stawać od czytania pierdoł na Internecie? Liczy się wg tylko w sypialni!

Gość martaupartaaaaaa
serdecznie wspolczuje i podobnie jak ty tez przestaje wierzyc w to ze znajdzie partner dlamnie.... :(

Gość mini hunter
katrub--->Jak ci może stawać od czytania pierdoł na Internecie Wyobraźnia potrafi czynić cuda....Z tymi pierdołami to się zgodze (marny afrodyzjak) więc może uraczysz mnie jakimiś zachęcającymi opisami?

Gość mini hunter
katrub--->nie pisz juz lepiej nic, bo się zaraz posikam ze śmiechu... I widzisz katrub już humor Ci się poprawił...;)