Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam się bać

wydzielina z pochwy pare dni po stosunku

Polecane posty

Gość mam się bać

siemka...chała bym was prosić o rade i oponie. mam faceta jest starszy ode mnie o 5 lat (ja mam17) od jakiegoś czasu nalegał na mnie abyśmy współżyli i w końcu się zgodziłam. czułam ze jestem gotowa, że zależy mi na nim i ze chce to zrobić fakt może nie tyle dla siebie co dla niego ale chce. T współżyje już od ponad 4 lat i zawsze stosował tylko metodę stosunku przerywanego, dla mnie to mało komfortowy sposób i chciałam aby była jeszcze prezerwatywa ale wyszło jak wyszło i prezerwatywy nie było . żeby było śmieszniej okazało się później (jak już pożegnaliśmy się sprawdziłam na necie) ze w dniu kiedy się kochaliśmy miałam dni płodne T oczywiście nie wątpi w swój "refleks doskonały" i zapewnia mnie ze nie mam się co martwic. i jeszcze do tego od czasu kiedy kochaliśmy się tj 3 dni wydaje mi się ze mam dziwna wydzielinę z pochwy a właściwie dziwnie dużo nie mam pojęcia dlaczego ta jest a możne porostu ja wszystko wyolbrzymiam możne zawsze tak było a ja porostu nie przykuwałam do tego uwago? kurcze naprawdę nie wiem co o tym myśleć macie jakąś teorie? co ja powinnam o tym myśleć i wiedzieć? podzielcie się swoją opinia z góry dziex L gosia

Gość mam sie bać

Gość mam się bać
a co? już tak zaraz po stosunku był by ten śluz?

Nie chodzi o to,że po stosunku, jak masz płodne dni to masz płodny śluz.Jak wygląda ta Twoja wydzielina?

Gość mam sie bać
bo widzisz to jest tak ze np ja czasem mam okres i np z jakiś tam powodów nie mogę zkozystac z toalety i zmiec podpaski bo tampony stosuje tylko w wyjadkowych sytuacjach to czuje pewnien dyskonfort ze jest mi mokro i wogle zle i teraz tez tak mam, mam delikatnie wigatna bielizne no i jakos tak dziwnie pachnie ten śluz ;/

Gość mam sie bać
ale wcale to odrazu nie musi oznaczac ze jest tem w ciąży?

A kolor jaki ma ten śluz, czy jest tylko sam śluz, czy odczuwasz jakieś inne dolegliwości, typu, pieczenie ,swędzenie itp. Za szybko,żeby stwierdzić czy jesteś w ciąży czy nie, jeśli nie dostaniesz okresu w terminie to w dzień spodziewanej miesiączki zrób test.

Gość mam się bać
najpierw jest bezbarwny moze troche biały ale jak wyschnie to zostawia żółty ślad ;/ najgorsze jest to ze okres mam miec ok 11 12 wrzesnia i to jest jeszcze troche czasu. a mogła bysm mi powiedzec jak ty liczysz sobie dni płodne i nie płodne? stosujesz kalendarzyk? a no i nie mam zadnego pieczenia poprostu czuje ze mam wilgotan bielizne...no i mam!

Gość masz się bać jestes naiwna

Gość mam sie bać
:(

Ja nie liczę dni płodnych, to zawodna metoda i nigdy bym jej nie zaufała, biorę tabletki i mam spokojne jutro bez stresów.Dni płodne liczy się w zależności od tego jaki masz długi cykl.Zresztą, jeśli masz nieregularne miesiączki to i tak o kant d...Zresztą to nie jest tylko liczenie dni płodnych, powinno się obserwować swój organizm-śluz i mierzyć temperaturę, nie polecam szczególnie w młodym wieku. Niestety musisz poczekać, bo teraz to na każdy test jest za wcześnie.Mam nadzieję,że Ci się upiecze i będziesz miała lekcję na przyszłość.

Gość mam sie bać
dziekuje ci bardzo jesli jeszcze cos ci sie przypomni albo bedziesz chiała dodac to piszcze ;*

Gość mam sie bać
czy moze ktoś coś jeszcze dodać? co myslicie? tez tak macie albo miałyście?

Gość mam sie bać
ale współzyłaś czy poprostu masz?

Biała, gęsta wydzielina jest oznaką dni niepłodnych a bezbarwna, rzadka, ciągliwa, do tego uczucie wilgoci na bieliźnie oznacza dni płodne. Czy masz regularne miesiączki i ile trwa twój cykl autorko?

Biała, gęsta wydzielina jest oznaką dni niepłodnych a bezbarwna, rzadka, ciągliwa, do tego uczucie wilgoci na bieliźnie oznacza dni płodne. Czy masz regularne miesiączki i ile trwa twój cykl autorko?

wlasnie po wspolzyciu mam tak. hmm.. mozliwe ze to ten sluz dni ieplodnych. ale az w takich duzych ilosciach? tzn nie tak strasznie duzych ale wiekszych niz kiedykolwiek.

Gość mam sie bać
to jest tak ze nie mam kazdego miesac okresu dokładnie np 12 jest 1 lub 2 dni wczesniej czy pozniej wiesz zapisuje i tak 12 stycznia, 12 lutego, 14 marca, 17 kwietnia ,17 maja, 14 czerwca , 12 lipca, 11 siepnia a współżyłam 25 sierpnia ale do wytrysku nie doszło

Gość mam sie bać
a co do tej wydzieliny to juz sam niewiem bo jest gesta i pocztakow biała ale z koleji czuje wilgoc no i nie jest raczej cigliwa i rzadka

to tak samo jak moja. jak nei mam wkladki to czuje ze mam mokro. jest biała, taka gęsta dosyć i ciągliwa. tez po stosunku tak mam... nie mam pojecia co to moze byc...

mam sie bać-- napisałas ze okres powinnaś dostać ok 12 września czyli w dniu wspolżycia prawdopodobnie mialaś dni plodne. ta wydielina zwsze pojawia sie po wspolzyciu.

Gość mam sie bać
aha dzieki