Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wiedzieć

Czy to zwiastun porodu? Zaczyna sie?

Polecane posty

Gość chce wiedzieć

hej, jestem w 39 tc. od wczoraj od czasu do czasu odczuwam takie jakby bóle delikatne w krzyżu. takie jakby pulsowanie - kłucie. Czy to poród sie zaczyna powoli? jak było z Wami?

Gość chce wiedzieć
ale to jest takie dziwne... tak dziwnie pulsuje - kłuje. nigdy wczesniej nie czułam czegoś takiego.

Gość ja tez czekam
A ja mam termin na jutro a nic sie nie dzieje , nawet seksu juz probowalam i nic kurcze a wy jak stoicie z terminami?

Gość 20 wrzesnia
ja mam na 20 wrzesnia ale tez mnie cos kluje z tyłu,tak jakby w krzyzu ale idzie do posladka...hmm

dziewczyny nie wywołujcie porodu domowymi sposobami. korzystajcie póki co z tego, że możecie się wyspać, po porodzie długo będziecie czekać na noc którą będzieci mogły w pełni przespać. Ja od miesiąca nie przespałam żadnej do końca, bo trzeba Małą nakarmić :) A marzę by w końcu móc się wyspać. A w ciaży mogłam sie byczyc do oporu :)

Gość marysia_mm
a ja jestem w 40tc. i ciągle mam bóle brzucha (takie jak na okres) no i twardnienie. Kości w kroczu mnie tak bolą, jakbym dostała tak kopniaka.Mam już dość. :(

Gość ja jestem 2 dni po terminie
kosci w kroku bolą, dziecko jest tak daleko ze czuje je az w tyłku - o czym mowa byla wyzej, ze cos w pupie kłuje. kregosłup czasem zaboli, czase,m brzuch, a nic sie nie dzieje