Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kajka88

od poniedziałku dieta - zapraszam osoby po 30-tce

Polecane posty

Próbowałam już sama się odchudz, lecz brakuje mi silnej woli, więc zapraszam do wspólnej walki. Ja mam 37 lat, 161 cm i 68 kg. Mój cel to 58 kg na przyszłe wakacje.

Gość bardzo mily blondyn
Nie zaczynaj od poniedziałku bo nie zaczniesz wcale. Zacznij od teraz

Pewnie masz rację, zaczynam od teraz!!!! A od poniedziałku zapisuje się na aerobic.

Gość bardzo mily blondyn
I tak trzymać :D Gratuluję decyzji i trzymam kciuki :D

Gość kaja88
Fajnie, że wszystkie kobitki po 30-tce są zgrabne, tylko szkoda że sama będe musiała przechodzić przez trudną drogę pozbywania się zbędnych kilogramów.

Gość kaska35
kaja88 ja schudlam dzieki dziecie ktora ustali mi na www.mojezywienie.pl schudlam 12 kg w ciagu 2 miesiecy dieta opiera sie na produktach herbalife. jak wejdziesz na strone masz tam kontakt mozesz zadzwonic zapytac co i jak napewno ci doradza. mi polecila ich kolezanka i teraz jestem szczupla nie ma efektu jo-jo zredukowal mi sie cellulit i nie mam oponki ktora nabylam po ciazy produkty sa bezpieczne stosowalam je podczas karmienia piersia

Gość kaska35
kaja88 nie ma sprawy ja sie tak przyzwyczaiłam do tego sklepu www.mojezywienie.pl ze kupuje juz nawet kosmetyki (szampon i kremy) tam jest taka fajna dietetyczka wszystko wytłumaczy co i jak ja jestem juz po kuracji a ciagle tam zagladam.

Gość kaska35
kajka88 przepraszam przekręcałam twój nick