Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lorkinia

czy tociąża pozamaciczna?????

Polecane posty

Gość lorkinia

Witam! Mam malutki problemik i nie wiem jak sobie z nim poradzić Okres miałam ostatni 2 sierpnia, podejrzewałam że jest ciąża zrobiłam 2 testy pozytywne ale ginekolog na USG domacicznym nic nie widział więc poszłam na badanie bHCG wynik 308 a tu wczoraj dostałam miesiączkę regularnie?????? Trochę pobolewa mnie podbrzusze promieniując na prawe udo byłam wczoraj z tym u lekarza ale nie dał mi skierowania do lekarza może powinna zrobić jakieś dodatkowe badanie, może to ciąża poza maciczna . Powiedzcie co mogę zrobić??????

Gość To nie jest ciaza pozamaciczna
Juz raczej powiedzialabym ze mialas ciaze biochemiczna gdzie nie doszlo do zagniezdzenia i rozwoju zarodka. To sie zdarza bardzo czesto u kobiet i nie nalezy sie tym martwic. Czasem pozytywny wynik ciazowy wychodzi tez przy torbieli jajnika. CZy lekarz sprawdzil ci wewnetrznym USG jajniki?

Mialam podobna sytuacje. Mialas za niska bete , za wolno rosla, cos sie dzialo z zarodkiem i doszlo do mikro poronienia -samoistnego. nie wiem czy planowaliscie dzidziusia czy nie, ale nei martw sie za bardzo. Mialam tak samo niestety ;-( Teraz bedziesz pewnie obficie krwawic i brzuch Cie ebdzie pobolewal ale to arczej nei byla pozamaciczna, lekarz by tu zauwazyl.

Gość kundziałaka
przestańcie jej dawaj dawać głupie rady bo może to rzeczywiście ciąża pozamaciczna!!!a taka ciąża jest bardzo niebezpieczna nawet dla życia!!! więc dziwczyno rób szybko badania jak ci lekarz zalecil!!!!!!