Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaEsmeralda

powróżę osobom w potrzebie

Polecane posty

Niestety jestem zmuszona ograniczyc liczbę wróżb, ponieważ chciałabym byc rzetelna i dokładna, nie chcę się spieszyc i dokładnie wszystko przemyslec, dlatego postawię Tarota 5 osobom. Zapraszam.

Gość mam pyatnie
Anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy bedzie my razem

Gość zeffir
czy istnieje inny swiat??

Gość zeffir
nie otaki mi chodziło ,ale dzieki

Gość maly biznes
To ja poprosze o wrozbe czy moj mini biznes wypali ktory zamierzam otworzyc w najblizszym czasie

Gość maly biznes
no to moje dane 11.03.83 r. tak dla jasnosci Chodzi mi czy zarobie jakies godziwe pieniadze i czy nie bedzie to jakis niewypal.

Gość maly biznes
zamierzam sprzedawac znoszone gacie mojej zmarłej babci :classic_cool:

Gość mam pyatnie
mam pyatnie Anna 19.02.87 adrian 16.08.84 czy bedzie my razem wrozko jestes tam?

Gość maly biznes
zamierzam sprzedawac znoszone gacie mojej zmarłej babci bardzo smieszne he he he to sie usmialam, a teraz spadaj i sie nie podszywaj bo to glupie

Gość maly biznes
Aniu wrozka pewnie wlasnie rozklada karty daj jej chwile. Przeciez ona musi sie skupic nad tym.

Gość prosze jeszcze ja
KAMILA 03.02.1983 co z moim zyciem uczuciowym?

Anno, Karty mówią, że owszem będzie coś między wami, natomiast jeśli pytasz, czy Adrian jest tym Jedynym, to niestety widzę, że takim nie jest. Wasz związek będzie jedynie pewnym etapem w Twoim życiu. Rozstanie nastąpi najprawdopodobniej z jego winy. Adrian ma jakieś tajemnice, nie jest do końca szczery z Tobą. Nie powinnas się jednak martwic, bo czeka Cię szczęśliwa miłośc i rodzinna idylla. Moja rada dla Ciebie- badz pewna siebie i najmocniej mysl o sobie. Powodzenia.

Gość a moze i mi powrózysz
jadwiga 20 05 1980 czy brunet mnie kocha

Witamino c WIoleto, Widzę koło Ciebie mężczyznę, ale czy to Wojtek? nie wiem, ponieważ nie mam jego dokładnych danych (data urodzenia). Karty mówią, że wyjdziesz za mązm, owszem, ale dopiero za kilka lat, zostaniesz też matką, widzę bliźnięta, najprawdopodobniej dziewczynki. Twoim mężem jednak nie będzie ten mężczyzna, ktory aktualnie jest koło Ciebie.

a ja mam pytanie bo nie wiem jaka wrózba by wyszła dla mnie ale czy wieksze jest prawdopodobienstwo wygrania czegolkowiek niz w totka? :)

Gość mamamamaaaa
sandra1987 jestem w ciazy chiala bym sie dowiedziec czy bedzie z dzidzia wszystko dobrze strasznie sie martwie :(

Aliksandro, Karty mówią, że czeka Cię ciężka praca. Chcesz osiągnac sukces, dlatego musisz się starac. Twoja praca moze byc przyczyna spięc w zyciu osobistym. Starania jednak nie pójdą na marne, bowiem widzę Ciebie zadowoloną z życia i usatysfakcjonowaną.

Gość mushi
Bardzo roszę o wróżbę :) czy coś z tego wyjdzie? Czy on o mnie myśli? Marcin 09.01.1986, Kaśka 1980.03.06

Gość maly biznes
agnieszka

Gość malgorzatawroclove
Małgorzata 16.08.1988 na czym powinnam się skupić? Na pracy, nauce, życiu rodzinnym? Czy w najbliższym czasie spotkam "tego kogoś"?

Gość wrózko a na meila tez
wrózysz mozna wysłac wiadomosc z zapytaniem

wystawilismy dom na sprzedaz chciala bym sie dowiedziec czy uda nam sie go sprzedac w tym roku??? podam dane meza bo to na niego jest dom Lukasz 1979

Gość Kochani ONAAAAAA
w ciagu kilku dni załozyła kilka Topików niewiadomo dlaczego nie ciagnie jednego tylko ciagle zmienia pozatym tej samej osobie na róznych topikach odpowiedziła róznie na to samo pytanie czyzby karty kazdego dnia miały cos innego do powiedzenia watpie To Oszustka Ona nie umie wrózyc!

Gość prosze mnie upewnić
podjelismy decyzje o rozbudowie domu, czy to dobra decyzja, czy nie będzie kłopotów finansowych i czy będziemy w nim szczęsliwi Dana 04.02.1971

Gość Ludzie To oszustka Ona
nie umie wrózyc Wrózka od siedmiu bolesci :(((

Prosze o wrozbe! Marlena 24.03.1989 Czy bede szczesliwa z Marcinem? (20.06.1985) Kiedy bede narzeczona? Jakie bede miec kontakty z moim bylym - Bartlomiej (2.03.1987)? co mnie czeka w milosci??