tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 28, 2009 bo mi pisze "Oszuści" ocb? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 28, 2009 ???????:o:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 28, 2009 no jak chce się zalogować, to mnie przekierowuje i tak to wygląda http://www.voila.pl/254/exh64/index.php?get=1&f=1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 28, 2009 haha, to napewno CBS dziala ja loguje sie bez problemu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesco dla ciebie dla rodziny 0 Napisano Sierpień 28, 2009 a czy to możliwe, że jak ktoś jest zalogowany na to konto w tym samym czasie, to dlatego tak jest? bo w sumie kiedyś komuś podałam hasło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez normalnie sie loguje Napisano Sierpień 28, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach