Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowanaaa na maxa

tydzien do weselaaa ratuuuuunku

Polecane posty

za tydzien w sobote mam wesele a dzisiaj przymierzylam sukienke i zonk - ledwo ledwo. sukienka jest szyta po skosie i sie marszczy po bokach na szwie nawet jak naloze wyszczuplajace gacie. macie jakies pomysly jak szybko zrzucic kilka centymetrow biodrach? dodam, ze najwiekszym problemem jest to, ze w poniedzialek jade w delegacje do wloch i wracam w piatek po poludniu wiec dieta odpada bo zywic sie bede w hotelu a nie mam pojecia czy tam bedzie jakis sensowny wybor dietetycznego jedzenia; wiadomo, ze wlosi lubuja sie w makaronach, lazaniach i tiramisu. na zakup nowej kreacji tez nie mam czasu bo w niedziele mam chrzciny i jutro musze isc pomoc bo to dziecko siostry a ja jestem chrzestna.

pomooocy znacie jakies odchudzacze? czy tez inne rzeczy :/ moze urosept ziola na odwodnienie?

Gość nie panikuj samo sie schudnie

no jasne, mam tydizen zeby zrzucic kilka cm - mysle, ze 2-3 by wystarczylo zeby dobrze wygladac w tej kiecce i nie wiem co zrobic.

Gość Czarnooka22
kochana , mniej jeść a schudniesz

w tydzien to raczej Ci sie nie uda jedz tylko niskokaloryczne sniadania, a pozniej tylko woda, zielona i czerwona herbata tylko pozniej pewnie bedzie jojo albo kup sobie meride i wtedy cos zrzucisz - skoro jestes zdesperowana i wlasnie dlatego ja kupilam sobie suknie z gorsetem - dopasowuje sie sylwetki, ale nie mialam tego problemu, ze przytylam przezd slubem

wiesz co, mi pomogło picie wdy z cytryną zawsze przed posiłkiem i rano na czczo. Co jeszcze hmmm, pij dużo zielonej herbaty, nie żadnej odchudzającej bo to śmiecie, pij zieloną. Postaraj się unikać tłuszczy np potraw smażonych, masła, cukrów np herbaty posłodzonej.

Gość jutro weselicho
to jak ty ta kiece mierzylas?

Hmmm, no wiec slub nie jest moj tylko przyjaciolki a kiecka jest z poprzedniego roku. nie wiem czy utylam dlatego, ze wlasnie mialam okres i wczoraj bym ostatni dzien czy utylam w ogole ale chcialabym zrzucic te 2 cm z kazdego obwodu zeby dobrze wygladac. nie musze chudnac zaraz 20 kilo. no i zaraz zaparze zielona herbate, masz racje, ale narazie pije czerwona.

Gość jutro weselicho
aaaaaaa no ja myslalam ze to toj slub łeeee jedziesz do włoch zakup sobie cus nowego i niepowatrzalnego

Nie wiem czy bede miala czas, mam tydzien zapelniony od rana do nocy, do tego kolacje z klientami. Jesli bede miala chwile wolnego to raczej po 21-22 a wtedy to juz raczej nic nie kupie. Zreszta nie mam ochoty wydawac na nowa kiecke bo zadne nowe wesele sie nie szykuje.

Gość mati2
Pani zdesperowana...jeżeli zamierzasz jadać kolacje to raczej sobie nie pomożesz...nie widzę innej możliwości jak zakup innej kreacji...tydz to bardzo mało czasu tym bardziej, ze bedziesz go miala wypełniony po brzegi...szkoda ze nie przymierzyłaś tej kiecki wcześniej, wtedy byłaby wieksza szansa na zgubienie pare kg...

Gość kiedyś szparaga
porzebujesz szybiej rady i nie możesz prowadzić diety - tak to rozumiem mam radę jedną poszukaj topiku o lewatywie od tego nie stracisz na wadze ale zrobisz ze 3 lewatywy i spadnie ci brzuszek wejdziesz w sukienkę bez obaw i będziesz się dobrze czuć a to chyba jest najważniejsze . Dobrej zabawy.

Gość proponuję
Proponuję zdobyć lek na odwodnienie, np. Furosemid tabletki. Wystarczą 1-2 tabletki i po kłopocie. Jest to lek na receptę, ja mam go od ginekologa, zażywam przez 2-3 dni okresu po 1 tabletce i nie chodzę opuchnięta jak balon.

No nie wiem czy zdaze do lekarza. Dzisiaj na bank nie, moze jutro ale tez watpie a lek pewnie musialabym wziasc kilka dni przed. czy sa jakies diuretyki bez recepty? Podejrzewam, ze to wlasnie woda ale nie mam pojecia jak sie troche odwodnic. Postaram sie unikac soli, duzo pic szcegolnie zielonej herbaty ale na wyjazdach sluzbowych to i tak ciezka sprawa. szczegolnie, ze po drodze wesele. Poczytalam troche, moze warto pomyslec o diecie south beach pierwsza faza, podobno chudnie sie do 6 kkilo w tydzien wiec jabym schudla te 3 to moze moze. Wiem, ze hotelu jest basen wiec moze wieczorem uda sie z godzinke poplywac :/

Gość no nie wiem-08
ale ty jęczysz :O Nie żryj dużo, nie jedz kolacji i tłustycg rzeczy to schudniesz :O

Gość kaśkaaaaaaaaaaaaaaaa
Ależ się obudziła!!!!!! Trzeba było miesiąc,dwa przed przymierzyć kieckę i wtedy można by było coś zrobić.