Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

littlesensitive

na co macie teraz smaka, co teraz jecie????????

Polecane posty

Gość dzidzetta
Ja przed chwila zladlam makaron z sosem pomidorowym i fasolke szparagowa. pychota:))

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja będę robić naleśniki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość zupa jarzynowa
oraz ruskie pierogi mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
na pastę sojową, która mnie z lodówki wola:O ale dziś juz za dużo zjadlam abo na kotlety sojoe, mmm

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość jgjgjjgjh
Pyszne jest mleko sojowe macchiato :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
a ja mam ochotę na chińskie :D a dokłądnie na kurczaka w 5 smakach a do tego ostry sos mmm :P ojj musze namówić lubego na chinczyka dziś :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rozowa pomadka, jak bedziesz miala smak na cos slodkiego (a dieta ci nie pozwala), to pomysl o sojowych burgerach w bulkach sojowych s sojowym serkiem :P i zaraz ci sie odechce :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
martys ja u chinczyka lubie wieprzowinke w sosie satay i krewetki z sola i pieprzem :P ale juz mi sie przejadly, wiec na jakis tydzien mowie 'nie' chinszczyznie :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Frytki i czikenowe nagetsy

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
wszystko co sojowe jest pyszne! pmadka jak nie lubisz kotletó spróbuj parówek sojowyh albo pasty, na pewno ci zasmakuje

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
gzika/gzikę :P potrawa nazywa się gzik :P u nas w domu mówi się na to gzika, ale niektórzy mówią gzik :P http://republika.pl/blog_ve_3300329/3642222/tr/pyry_z_gzikiem.jpg u nas jest więcej cebuli i szczypiorku. ja kroję ziemniaki na plasterki. na każdy plaster masełko, potem gzika, potem sól :D mniam :D oczywiście ziemniaki obrane przed zjedzeniem :D :P mniam :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wjjhjdbjzbuhwbsn nvc
parówka z ketchupem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×