Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erica123

Do męzczyzn co .....

Polecane posty

Gość erica123

Do Mężczyzn co rzucili swoje kobiety .... sa tutaj tacy ??? Którzy zrobili to nie bezposrednio w 4 oczy tylko za pomoca tel, sms czy gg... itd. ?? Jeśli tak ... Mozecie sie podzielic tym, czy potem zdaliscie sprawe z tego co straciliscie i wrociliscie do swoich eks?? Kobiety ????Wy tez mozecie sie tutaj wypowiadac jak to bylo kiedy jak facet zostawił, o swoich przypadkach ...

Gość ale czadd
http://www.swiat-zdrowia.pl/konkurs/8987 prosze o głosik - wystarczy przepisać - dziekuje :) ja zostawiłam swojego chłopaka i bardzo tego potem żałowałam - przepraszałam, prosiłam i wrócił do mnie... jeste teraz miedzy nami jeszcze lepiej niz przed rozstaniem... moze nie wszystko stracone..

Gość diablica i juz
chcial wrocic ale nie chcialam go juz

Gość erica123
a jak Was zostawił... / zostawiłłyscie swoich /je partnerki/rów ??? w jaki sposób?

Gość Pfffffff
Mi powiedział, że już nie może tak dalej, że już mnie po prostu nie Kocha... Dwa tygodnie po tym dowidziałam się o tej drugiej. Bo ponoć bał sie powiedzieć i nie chciał mnie krzywdzić..

Gość -Bin Laden-
Autorko tematu: A jaki masz problem ? Dokładnie. Przedstaw go.

Gość -Bin Laden-
To szczerze napisał. Nie chce i tyle i nie ma co się oszukiwać,że jest inaczej.

Toć ja się nie oszukuję :) zresztą z perspektywy czasu to jestem mu wdzięczna że ze mną się rozstał bo miałabym z nim przegwizdane - strasznym egoistą był :)

Gość Komiczne wróć

Gość -Bin Laden-
On z Tobą zresztą też nie miałby lekko skoro po prostu do siebie nie pasowaliście. :)

Ja kochałam więc się godziłam na wszystko i miałabym pewnie tak całe życie :) ale.. szczęśliwie tak nie jest i nie będzie i z tego się cieszę :) teraz mam wspaniałego faceta który naprawdę mnie kocha... teraz dopiero rozumiem co znaczy być kochaną :)

Gość ciekawe bardzo
autorka się zwraca do mężczyzn. a tu jakieś durne baby się wpisują

ciekawe bardzo autorka się zwraca do mężczyzn. a tu jakieś durne baby się wpisują Nie znasz a oceniasz - i kto tu jest durny??? :D

Gość ciekawe bardzo
no ty jesteś durna bo najwięcej masz do powiedzenia i nie jesteś facetem

To jest forum kretynie or kretynko :D mogę wpisać co chcę i gdzie chcę i nikt mi tego zabronić nie może :) a tak na marginesie - skąd pewność że nie jestem facetem???? przeciez to jest tylko net - można być kim się chce :P :D

Gość -Bin Laden-
Tak Anka na marginesie - jakbyś była szczęśliwa i kochana, to nie spędzałabyś czasu na kafeterii.

Gość strasza uzuciymm
kochana jak facet cie rzucil to musial byc jakis powod, wiec nawet jak wroci - a zazwyczaj nie wracaja, to przyczyna tamtego rozstania zapewne nie zniknie pomysl nad tym

Gość erica123
bo napisał mi przez sms dwa dni po spotkaniu na którym było pieknie jak zawsze.... bylismy 10 mies.. tresc tego smsa? ze nie chce mnie raic juz denerwowac.. bo on jest inna i ja inna. spokojna powazna, on poszelony towarzyski ... napisal ze nie pasujemy do siebie ......... i powinnamy sie rozstac.. mój ostatni es do niego ze chce to usłyszec w 4 oczy.... i juz wiecej ie odpisał a to było kilka dni temu... zachował sie nie własciwie... czasem mysle czy on nie bedzie chcial wrocic................ i dlatego ten temat.

Gość erica123
Moze jeszcze sie ktos wypowie?