Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziś jest do dupy

Mam wszystko oprócz normalnej rodziny

Polecane posty

Gość dziś jest do dupy

Fajny dzieciak, dobra praca, na kasę nie narzekam, nowy dom... Tylko samej tak ciężko. Czasami człowiek czuje się jak martwy :(

Gość dziś jest do dupy
Akurat się tak czuję :( Ty, sedes, wiesz o czym mówię chyba najlepiej...

Gość straszen na uczicowym
nie analizuj tylko czekaj az dol przejdzie bo inaczej wykopiesz sobie wiekszy

Gość dziś jest do dupy
Też prawda... Ale czasami mam żal do losu, że trafiłam na gnojka. Wiem- mój wybór. Szkoda, że nie umiałam dobrze wybrać i mój dom jest czasami za cichy, za spokojny, brak w nim codziennej krzątaniny wokół różnych rodzinnych spraw; przecież wszystko i tak załatwiam sama, bez żadnych rozmów i dyskusji... A mogło być normalnie.

Gość myslisz ze sama jestes
w takiej sytuacji? ciesz sie, ze tylko faceta brakuje... ja mam tylko dziecko a kiedyś dom, świetną prace, drogie wakacje... dzis nie mam nic i nie potrafie sie podniesc

Gość ty narzekasz a sama za to
jestes odpowiedzialna. Oczywiście nie chodzi mi o ocene tylko o fakt. Pomyśl jak poczuje to dziecko, co ono wtedy pomysli. bądź silna i żyj radośnie dla swego malucha!

Gość dziś jest do dupy
Staram się żyć radośnie, o ile można... Ale samotność czasami daje w kość. Wiem, że wiele osób boryka się z tym samym problemem, niektórzy pewnie mają jeszcze gorsze życie... Tak piszę tutaj bo lepsze to niż ryczenie w poduszkę :(

Gość idz czasem na randke
Kino i kawa do niczego nie zobowiazuja, a poczujesz sie jak kobieta. Wyluzujesz, poznasz nowych ludzi - byle bez desperacji. Mezczyzni docenia kobiete, ktora nie bedzie na pierwszej randce mowic o slubie.

Gość dziś jest do dupy
Chodzę czasami na randki. Z netu :) Ale facetów traktuję raczej podejrzliwie bo mąż mnie zdradzał. Nie jestem żadnym pasztetem ale nie chcę się wiązać. Boję się "powtórki z rozrywki".

Gość vedere
Zaakceptuj samotnosc, bo "starszawa" kobita z dzieckiem to niezbyt lakomy kasek dla facetow🖐️

Gość dziś jest do dupy
Mylisz się :( Zamożna kobieta jest bardzo łakomym kąskiem mimo wieku. I właśnie przed tym się bronię bo już przerobiłam męską dzifkę...