Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

m a m a

Ulubione posiłki naszych maluchów

Polecane posty

Gość nnnnnniam
1,5 roku - masło :D i generalnie wszystko co "niezdrowe"

MOja ma rok i trzy miesiące najbardziej lubi: jeżeli śniadanie albo kolacja to jajeczniczke, kanapeczki z szyneczką ale tylko z drobiową żadnej innej nie lubi i jeszcze biały twarożek bez chlebka obiadek no to naleśniki z jabłkiem bardzo lubi, indyczka z ziemniaczkami z sosikiem i z marcheweczką, zupkę to najbardziej rosołwek i brokułową a z przekąsek to bardzo lubi malinki, truskawki, jabłka lubi chrupać, wszytsko z kinder, chrupki kukurydziane

rosol !! (tylko makaron 'babuni') + marchewka :) klopsiki w sosie pomidorowym tosty z serem zoltym kawalki kurczaka (takie paluszki) w panierce + kalafior puree ziemniaczane winogrono, truskawki, czeresnie a z niezdrowych ;) chrupki kukurydziane serowe, kinder czekolada,

no z przykroscią.. zjebki mam w kieszeni, ale uwielbia parówki i paluszki (solone np. juniorki, lub z sezamem). Bardzo lubi danonki, żelki i tiktaki - (nie)stety ma alergię po zjedzeniu tego, wiec dostaje bardzo rzadko. z pozytywów: - uwielbia zupy (czasami obudzi się w srodku nocy i jak nie moze zasnąć i próbuje wyciągnąć mnie z lózka, to mówi: mama, daj jupę) - bardzo lubi owoce, również te deserki owocowe w słoiczkach. Lola 2 lata bedzie miała w październiku.

Gość ta wyzej
zle napisalas! sniadanko powinno byc, i kolacyjeczka, nalesienki z labluszkiem, z przekaseczek to truskaweczki, malinusie, jabluszka, chrupeczki.. rany, jak posiadanie bachora odbiera mozg. jestes tego przykladem!

Gość ta wyzej
to dotyczylo m a m a