Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutki i smuteczki

Jakie jest wasze największe zmartwienie na obecny moment???

Polecane posty

Gość smutki i smuteczki

Czym się przejmujecie, co was martwi? czego nie mozecie załatwić, z czym macie kłopot? Ja tydzien temu wracając z pracy samochodem zatrzymałam sie na chwile w markecie po zakupy, nie było mnie moze z 15 minut a ktos puknął w moj samochód robiąc szkody na 800zł :|

Gość a ja muszę się pakować
bo jutro bladym świtem wyjeżdżamy na urlop a nie cierpię pakowania :P z urlopu się oczywiście cieszę :)

Gość ona088
mysle o czekajacej mnie we wrzesniu poprawce :( pol miesiaca wakacji pojdzie na nauke ehh

Gość tokio Ice
Znowu dzis bede musiala pic alkohol :/ :)

Gość jknjkhjbhjj
1. tym ze moge miec raka 2. tym ze nie mam meza 3. tym ze moj 'facet' sie zastanawia czy chce ze mna byc czy nie 4. tym ze gowniara do niego swiruje 5. tym ze on nie lubi tanczyc i sie obraza o wszystko. 6. tym ze lepszego nie znajde 7. tym ze wszyscy maja dzieci a ja nie mam 8. tym ze nie mam wlasnego domku i rodzinki. 9. tym ze zyje z ciezkim grzechem 10. tym ze trudno mi podejmowac decyzje

Mnie to , że dziś zapłaciłam za wycieczkę do Grecji , a mój chłopak ma paszport ważny dwa miesiące i Serbi się mogą przyczepić :O Ponoć w krajach nie unijnych paszport ma być ważny min.6 miesięcy :( Nie wiecie jak to jest? Nie chcę wysiadać na granicy :O

Gość oj już padam porostu
to że nie daje rady mam dwie prace w jednej siedzę 6 godzin potem wsiadam na rower jadę 5 km i szybka do drugiej roboty na 4 godziny i juz poprostu wymiękam a co dopiero kiedy wrócę do domu jeszcze chcę trzeba pobawić się z córka pobiegać poskakać itd-eh życie padam z sił

Gość A ja tym
że mnie boli broda, bo mam na niej pryszcza :-(

do jknjkhjbhjj o kurna to taka ja ja:) I co się dołujesz strzel sobie browarka:) zawsze może być gorzej.:(

Gość a ja dziś
przeplakalam pól nocy - syn mnie oklamał ,zabral nasz samochod i pojechal z kolegami , bo jeden z nich chcial kupić samochód w Wałbrzychu. Rozwalił swój telefon ,więc nie mam z nim kontaktu , wrócil w nocy ,a ja juz byłam tak zdeberwowana ,ze kazałam mu iśc tam gdzie spędzil cały dzień . wślizgnął sie do domu o 5 rano - rozmawaimy ,placzemy ,on i my - a ja już nie mam sily . Czegokolwiek sie dotknie - wszystko rozpada mu sie w rękach .Kiedy to sie skonczy ????

Gość alissska
w styczniu rodzę a mój facet nie ma pracy, ja na szczęście mam ale to mała pociecha

pytanie do mam czy podoba wam sie prezent na urodziny maslo truskawkowe do ciala i blyszczyk

"tym ze moge miec raka 2. tym ze nie mam faceta 3. tym ze trudno mi podejmowac decyzje" 4.tym,ze zlapie wirusa na kompa 5.tym,ze zgubie telefon/mp4 6.tym,ze komp padnie i juz nie wstanie 7.tym,ze mam dziure w dzinsach 8.tym,czy mi sie nie porwie plecak w srodku roku szkolnego 9.tym,ze musze zrobic porzadek w szafie,a tam juz wszystko kwitnie,zielenieje i sie rusza:O:O:O:O:O:O:O 10.tym,zebede miec zjebany plan 11.tym,zepopsuje sie net 12.tym,ze nigdy nie zdobede calej serii The Southern Vampire Mysteries 13.tym,ze nie zdam 14.tym,ze popadne w dola jak w tamtym roku :O:O 15.tym,ze nie bede miala czasu na kafe 16.tym,ze spali sie dom 17.tym,ze nie lubia mnie w szkole 18.tym,ze za rok test gim 19.tym,ze nie znajde sobie faceta 20.tym,ze nie zdam matury 21.tym,ze skoncze pod mostem 22.tym,ze cw od histy sa b.trudne i jest ich razem 250 :O:O:O:O 23.tym,ze wszyscy maja faceta oprocz mnie:O 24.tym,ze wszyscy beda mnie omijac szerszym lukiem 25.tym,ze wylysieje:O:O 26.tym,ze bede miala jakas chorobe bolesna:O:O 27.tym,ze nie dozyje emerytury:O:O 28.tym,ze nie mam kasy:O:O:O 29.tym,ze nie uda mi sie obejrzec czystej krwi po pl 30.tym,ze bedzie jeszcze wieksze globalne ocieplenie i bede sie smazyc:O:O:O 31.tym,ze uszkodza mnie w wypadku samochodowym itp.itd 32.tym,ze kiedys przyjdzie rachunek za prad po 2-3 tysiace i nie bede mogla wchodzic na kompa:O:O:O:O

Gość po ile draze

Gość to ja chce 2

Moim zmartwieniem jest gdzie wyjechać. Do ostatniej chwili nie mogę się zdecydować.

Gość Nidka mm
Martwie sie czy nie okaze sie ze jestem powaznie chora, bo mam problemy zdrowotne tym ze nie wiem czy zaliczyłam poprawke maturalna tym ze nie moge zdac prawka

Gość V-a-n-i-t-y
Martwię się o Mojego faceta, strasznie pije od 3 tygodni, nie ma Go całymi dniami w domu a do tego może iść w kryminał ...

Gość sss4544
to że mój maż chce mieć kolejne dziecko

Gość 6595985856
Moje zmartwienie jest takie ze mam egzamin na prawo jazdy we wtorek :/

Gość szklanka w połowie pełna
tym, że mój facet odwołał ślub podczas robienia zakupów ślubnych ponieważ nie mogłam z nim porozmawiać bo stałam przy ladzie tym, że on znowu na ten ślub naciska (po tym jak wszystko musieliśmy odwoływać łącznie z zaproszeniami), a ja juz mu nie ufam i nie chce być jego żoną tym, że jest ojcem mojego dziecka tym, że chce wrócić do rodzinnego domu a nie być tu z nim...

Gość fhghfgh
tym,ze nie mam silnej woli zeby schudnac i sily fizycznej na seks z mezem....

Gość ela co stracila przyjaciela
sesja poprawkowa :o mam kilka poprawek a nie mam motywacji do nauki :o

Gość lorentz
Tym, ze jutro musze isc do pracy..

Gość nojaaaaaaaaaaaaaaw
nie moge zdac prawkaa a zdaje juz bardzo dlugo... nie mam pracy jestem z facetem kilka ladnych lat a on ani mysli o zareczynach.