Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pralaaaaaa

NIE INTERESUJE MNIE CZY MNIE ZDRADZA

Polecane posty

Gość pralaaaaaa

" Nie interesuje mnie czy mnie zdradza, czy ma kogos na boku, nigdy nie sprawdzalam jego telefonu, ani nie przeszukiwalam kieszeni, ma dbac o rodzine, pocałować mnie czasem i powiedziec ze mnie kocha " . Cytat powyzszy to wypowiedz babki ktora pracuje w tym samym miejscu co ja. Sa po slubie 18 lat. Dodam, ze ona miala skoki w bok, mlodsi kochankowie i te sprawy. Czy to nie jest czasem dziwne ? Ona twierdzi, ze widzi co sie dzieje na swiecie, wie ze zdrady sa na porzadku dziennym, ze to norma... Co o tym sadzicie ?

Gość i co ty na to
" ma dbac o rodzine" -czyli sponsoring musi byc bo jak nie to zdechlaby pod plotem jak pies a mowi tak bo jest pewna ze ja zdradza....

Gość abka ma zdrowe podejscie
kazdy facet zdradzi jesli jest ju temu okazja i nie ma sie co ludzic, ze jest inaczej. mozna wierzyc, ufac ale jest to zwykla naiwnosc. znam takie historie o faetach, ze zwykla zdrada to przy tym blachostka. niestety tak sa zbudowani, ze seks dla nich jest wszystkim. dlatego kobieta ma dwa wyjscia rozwodzic sie i szukac kolejnego, ktory i tak bedzie taki sam, albo zyc jak zacytowana kobieta w slodkiej nieswiadomosci i korzystac z zycia ile sie da.

Gość pralaaaaaa
Nie, ona twierdzi ze nie ma zadnych oczywistych oznak ze moglby kogos miec na boku. Tzn tez niczego nie robi w tym kierunku by sie czegos na ten temat dowiedziec. Poza tym caly czas mowi ze on ja bardzo kocha. Dla mnie takie zwiazku z zalozenia ze bedzie dymanie na boku nie maja sensu... jestem staroswiecka ?!?

Gość hjhjhjh
powiem ci tak. nie zyjmy złudzeniami i nie oszukujmy się :) facet to swinia, facet cie zdradzi, zrobi to napewno. dlatego my kobiety zaakceptujmy zdrade, czysto fizyczną, na jedną noc, gorzej gdyby zaczął budować więź emocjonalną z inną kobietą. Od więzi emocjonalnej jestes TY - od seksu po 10 latach małżenstwa też ejsteś TY, ale nie tylko, wszysctko się nudzi, kazdy chce czegos nowego, niech sprobuje. Spróbuj i Ty.

Gość a ja wam powiem tak
Ja nie zdradzę swojej kobiety nawet gdyby się waliło i paliło.Jest Wspaniała,a ja zawszę staram się o wszystkim pogadać,bo po co ze sobą walczyć skoro zaraz jest ok.;)Nie zdradzę,bo mam swoje zasady i się ich cały czas trzymam.;)