Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambelinka

poród w szpitalu PSK w Białymstoku

Polecane posty

Witam wszystkie przyszłe mamusie :) Szukam Pań, które rodziły bądź zamierzają rodzić w PSK w Białymstoku (na Skłodowskiej 24a). Tam właśnie zamierzam niedługo urodzić moje pierwsze maleństwo i chciałam dowiedzieć się czegoś na temat tego szpitala, warunków tam panujących, obsługi, personelu. Bardzo dużo info jest nt szpitala na ul. Warszawskiej, ale tego na Skłodowskiej jakoś niewiele. Jeśli wiecie cokolwiek na interesujący mnie temat bardzo proszę o informacje. Z góry dzięki Martynia

Gość mzebr
Hej:) Chciałabym zebrać wasze opinie i wrażenia po porodzie w psk w Białymstoku. Ostatnio rodziłam tam 5 lat temu i porodówkę wspominam rewelacyjnie, a zwłaszcza moją położną Panią Bożenkę. Napiszcie jak teraz wygląda porodówka i oddział położniczy. Ten ostatni mnie przeraża. Mam złe wspomnienia. Słyszała, że ma być przeprowadzony remont, ale nigdzie nie mogę się dowiedzieć jak jest naprawdę.

Dolaczam sie do oczekujacych na odpowiedzi :) Ja szczerze mowiac chcialabym rodzic na Warszawskiej bo zwykle niezbyt dobre opinie slyszalam o PSK ale moze jednak jest jakas mama, ktora milo wspomina tam porod?