Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 43324243242

moja dziewczyna od tygodnia nie chce ze mną sypiać

Polecane posty

Gość 43324243242

bo mówi, że ją cipka boli :o ale do lekarza nie pójdzie, a ja przecież mam swoje potrzeby, czuje, ze ona robi to specjalnie :o mam takie parcie na jaja, ze jak się dzis lub jutro ze mną nie przespi, to ją chyba zdradze, sama sobie bedzie winna:o co powinienem zrobic?

Gość kolortko
to wes konika we w łasne rece

Gość Oj biduuulek

Gość 54yryy
Ale wredna suka, wez ja zabij a potem zerżnij przynajmniej nie bedzie piszczeć że ja boli

Rzuć ją od razu i się nie zastanawiaj nawet! A jak nie znajdziesz szybko następnej to najwyżej kupisz sobie zdziwioną lakę, w sumie co to za różnica? Przynajmniej nie będzie marudziła!

cos czuje ze nie jestes zbyt dojrzały :) ile masz lat? 17? 18? a co jesli ona albo kolejna zajdzie z Toba w ciąze, urodzi a potem przez np 4 miesiące nie bedzie mogla sie z Toba kochac bo ja "cipka boli" ? zostawisz ja albo zdradzisz prawda? bo TY masz potrzeby, bo TY chcesz... weź sie dziecko za ksiązki a nie za seks :)

Gość bojabojaboja
Postrasz ją, że Twoja znajoma, koleżanka, czy znajoma siostry albo ktoś tak miał jak ona i okazało się, że to coś poważnego, rak, czy coś. Może wtedy pójdzie do lekarza.

>> a co jesli ona albo kolejna zajdzie z Toba w ciąze, urodzi a potem przez np 4 miesiące nie bedzie mogla sie z Toba kochac bo ja "c*pka boli" ? A od czego ma ryja? :classic_cool: