Gość mamuska_ez Napisano Sierpień 28, 2009 Witam Jestem mamą jedenastomiesięcznego Mateuszka i mieszkam w Katowicach. Cierpię trochę na brak kontaktu z innymi mamami więc wymyśliłam żeby otworzyć klub dla mam i ich pociech. Chciałabym zapytać czy byłybyście zainteresowane ? Mam na mysli miejsce otwarte cały dzień, do którego mogłybyście przyjść i spotkac kogoś komu maly człowieczek zawrócił w głowie, kogoś kto ma podobne radosci i zmartwienia? Fajnie urządzone pomieszczenie, w którym można sie czegos napić, podzielic się opiniami z innymi, nauczyć się czegoś od zapraszanych gości. Choć na chwile mogłybyście spuścić oko z szalejących maluchów dzięki czuwającym nad nimi opiekunkom. Dla dzieci przewiduje duzy kącik zabaw. Na tym, ze przyjdziecie skorzystałyby również dzieci, które nauczyłyby się współdziałania, dzielenia i zabawy z innymi - przecież nie każda z nas ma kilkoro dzieci by im zapewnić towarzystwo. Co myslicie o moim pomysle? Powiedzcie co wy chciałybyście mieć i robić w takim klubie. Byłybyście zainteresowane? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach