Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maaarioolaaa22

obraził się za żart o jego ,,ptaszku

Polecane posty

Gość kantrabutor
pytajnik-a nie przyszlo ci do glowy to ze autorka wlasnie wypowiedziala to w sposob dajacy do zrozumienia o co chodzi-tak jak napisalas?Bo ja mysle ze to tak bylo.Inaczej przeciez by sie nie obrazil,bo to przeciez jest ajk wszyscy wiedza ogolne przyjete przez wszystkich okreslenie "malego".Podobnie zreszta jak -"malej".Tyle ze w tym drugim przypadku-ta "malosc" jest pozadana.

Gość zazartuje sobie
masz rozjechana rozklapioche:p

no coz widac ze masz kretyna za faceta..... pewnie sam przy kolegach jak opowiada o swoim ptaku to tez nie raz uzywal słowa "mały"...zreszta kazdy facet nie raz powiedział na swojego "mój mały" bo kazdy ptak jest mały bo to mała czesc ciała ja pierdole :O jak mozna byc tak pojebanym i sie obrazic za takie cos....jakby mi facet powiedział o moim biuscie "mały" to bym jak ostatnia kretynka nie strzeliła focha sama wiedzac ze jest mały...jakby mi powiedział o moich cyckach "pryszcze" to bym sie obrazila. gdyby autorka wymysliła okreslenie na małego ptaka to mogłaby powiedziec np "mikrus" to wtedy chlopak ma prawo sie obrazic... matko jedyna z facetami to tak zawsze jest same problemy dlatego ten swiat jest taki zalosny 🖐️

Gość toż to potoczna nazwa
żeby nie mówić np. ch-u-j - czyli brzydko :P Nazwa ta nie ma nic z wielkością wspólnego, tylko zastępuje rzeczownik penis, czy ch-u-j ;) właśnie. To tak jak ptak, czy ptaszek i co jak nie lubi ptaków te też się ma obrażać?

facet przewrażliwiony zdziebko, gdybyś powiedziała "miękka faja", o to wtedy niemiło, ale mały, jak stanie będzie duży i okij

Gość mogl ci powiedziec ze nie jest
maly tylko ty masz taka pizde rozjebana rucharo stara!

Gość dfydtyhe
Hahaha pewnie ma kompleks :D Bo gdyby facet mi powiedział, że mam pryszcze, to bym to uznała jako żart, bo moje piersi nie są małe. Natomiast gdyby były małe i by powiedział o nich pryszcze to pewnie bym się lekko zdenerwowała :P Tak samo z nim- gdyby jego "mały" miał 20 cm to też by się z tego określenia śmiał, a że mały jest "mały", to sie obraża. hehehe

Gość nie dość że ma małego
chu.jka to jeszcze obrażalski jak panienka :D :D :D