Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale jej nie chce

boje sie ze bedzie III wojna swiatowwa

Polecane posty

Gość a ja wieże w klocki
lego jak ty w przepowiednie...

Gość szanowny merkabo
Słowo "różaniec" pisze się przez o z kreską!!! RÓŻANIEC

Gość walić przepowiednie
przeżyliśmy rok 2000 i następne przeżyjemy

wiecie ze jest zegar zagłady http://pl.wikipedia.org/wiki/Zegar_Zag%C5%82ady Za grzechy wasze czeka was potop ognisty! Nie pojmujecie tego,że wszystko w jednej chwili stanie w morzu ognia? I niebiosa zapłoną , i ziemia zapłonie, o, nic nie może się ostać w te dni! Ciała wasze będą jak zwalone stosy gnoju, zwęgłone, cuchnące, będą leżały na ulicach. Nie będzie tego, kto by opłakiwał te ciała, bo nawet gdy zostanie ktokolwiek, toi odejdzie mu wszelki rozum, stanie się podobny do nierozsądnego ptaka, deptać będzie ciało swych dzieci i rozdzierać własne" to ma na myśli wojnę atomowa i no w koncu leci do nas planeta nubiru zamiast się rozbrajać to wszyscy się zbroja http://www.youtube.com/watch?v=O1T43ZPZLdA&feature=fvw

Polska wizjonerka- "Podlasianka" w 1932 roku miała nie tylko wizję oblężenia Warszawy w 1939 roku, następnie zburzenia stolicy i klęski Niemiec, ale także twierdzi, że otrzymała takie oto przesłanie: "Jeszcze tylko dwie wojny światowe oczekują świat. Niemcy sprowokują II wojnę światową, która zakończy się ich klęską. Następnie rozburzone ludy Azji powstaną przeciw europejskim narodom. Azja przeciw Europie, po czym nastąpi pokój". Rozalia celakówna – marzec 1938 r. Rozalia usłyszała głos wewnętrzny: «Trzeba ofiary za Polskę, za grzeszny świat... Straszne są grzechy Narodu polskiego. Bóg chce go ukarać. Ratunek dla Polski jest tylko w Moim Boskim Sercu.»

Gość a ja mowie ze wygram 6
w lotka i co to za przepowiednie :)

Gość olaa 29
A ja boję się, że niedługo zabiję własna matkę, więc takie rozwazanie jest mi na rękę....

Gość karci
Wiecie co ja czytałam na wp przed chwilą ,,Prezydent rosji ostrzega przed długą i krwawa wojną'' jak ja sie cholernie boje! Jadłam kanapki i rozbolał mnie brzuch! Ale mam dla was rade jak o niej myślicie to sie starajcie pomyśleć o tej fajnej grze, w którą dzisiaj graliście, o dniu w szkole... w ostateczności przypomnijcie sobie dzień od początku do końca. odkąt zaczęłam to pisać to się trochę uspokoiłam. Karolina 11 lat

Gość zawiedziony1410
III wojna światowa jest już blisko, musimy tylko poczekać aż jedne z fundamentalnych islamskich państw wejdzie w posiadanie broni atomowej

Gość gość
up

Gość gośćff
bardzo się boje masakra