Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ndjkdndddwkdwnddqwd

czy naprawde ładna dziewczyna

Polecane posty

Gość ndjkdndddwkdwnddqwd

wg was podoba się każdemu facetowi? Mowi się nie raz ,, ta mogła by miec każdego" o atrakcyjnej kobiecie. Ale ja mam mieszane uczucia co do swojego wyglądu. Niektórzy uważaja ,że jestem piekna ,ale są tacy którym nie zbyt się podobam.. parę razy słyszłam tez ,że mam ,, oryginalną urode".. Nikt nie powiedział mi ,że jestem brzydka wprost nikt nie smiał się ze mnie , ale ost nawet slyszałam taki tekst ( chyba o mnie ) w barze- ty popatrz fajna. -ja wiem taka jakaś dziwna. -nie no fajna laska . Więc pytanie brzmi: skoro cżęści osob sie nie podobam to tzn ,że nie jestem ładną osobą?

Gość masakra karamba
ale masz problemy :O ja jestem taka sobie, ale mojemu facetowi szalenie sie podobam, a jak mu pokazuje naprawde piekne laseczki to on sie krzywi ze mu sie one nie podobaja i ze ja jestem sliczna (serio nie jestem). przeciez kazdy jest inny i kazdemu co innego sie podoba.

oczywiście ,że nawet piekność się wszystkim nie podoba. Nawet mój facet powiedział ,że wg niego adrianna lima jest brzydka., a niektóre laki komentuje wprost ,że są ładne itd ( co czasem mnie denerwuje :D ). wyznacznikiem czy jesteś ladna jest to ile jest tych osób ktorym sie podobasz . Czy większosć czy mniejszość.. ale jest tyle chamstwa na tym świcie ,że jeśli nikt Ci nie powiedział ,że jesteś brzydka tzn ,że nie jest żle ;)