Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dffdsafds

mam podjąć temat?

Polecane posty

Gość dffdsafds

Mam dylemat. Od roku spotykam się z facetem. Kochamy się, jeździmy razem na wakacje, sypiamy ze sobą. chciałabym się już zaręczyć. On coś wspomina o wspólnej przyszłośi, jak nas widzi za 10 lat czy na starosć. Żadnych konkretów. Mam podjąć temat, zebrac informacje? Nie chc stawiac mu ultimatum, ale y drugiej strony skoro po takim czasie nie bezyie wiedzial czy ma jakies zamiary to powiem cu

Gość aleksiks
A to jeszcze nie za wcześnie na takie decyzje, poczekaj jeszcze rok, dwa. Z doświadczenia mówie ci, że lepiej kogoś dobrze poznać i potem decydować czy to na pewno to.... Wiec radzę wstrzymaj się z tym :)

Gość dffdsafds
Tyle, ze ja wiem, ze to wlasnie ten. Z drugiej strony na weslele trzeba czekac 2-3 lata (my mamy po 25) i nie jestem odkurzaczem, zeby mnie sprawdzać. Tu nie ma rownych szans, bo jesli sie okaze, ze po 5 latach on mnie zostawi, to szybciej znajdzie kogos niz ja faceta, majac trzydziestkę na karku

Gość aleksiks
Powiem Ci jak to byłlo u mnie. Kochałem moją kobietę ponad życie. Ona to uczucie odwzajemniała. Po 3 latach zaczęło u nas wiać nudą, ja przestałem okazywać jej uczucia i mnie zostawiła. Ale uwierz mi że wcześniej byłem 100% przekonany że chce z nią spędzić całe życie, wziąć ślub i mieć dzieci. No cóż życie... Do dziś mi jej brakuje a wiem że ona już nic do mnie nie czuje :(