Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegruś

Mogę ją jeszcze odzyskać???

Polecane posty

Gość allegruś

Myślicie że mogę odzyskać kobietę która po 3 latach powiedziała że już nie kocha i chce być sama. Czy jest możliwość że ją jeszcze odzyskam??? Miał ktoś tak, że najpierw zostawił, a potem wrócil do swojego partnera???

Gość ożesz ty haha
tak możesz ją odzyskać pod warunkiem że wpłacisz na moje konto 100 zł, zaraz podam numer konta :)

To zalezy dlaczego tak naprawdę postanowiła zakończyć związek. Jeśli jej coś nei pasowało, a Ty to zmienis zi pokażesz, że Ci zależy to jest spora szansa, że wróci. Ale jeśli przestała kochać to niezależnie od tego, czego byś nei robił, nie wróci. Więc próbuj, ale jeśli zobaczysz, że to nic nie daje, odpuśc sobie.

Gość malo prawdopodobne by sie udal
Raczej nie ma szans. Ewentualnie mozesz przy kazdej mozliwej okazji prezentowac jej, jaki jestes teraz zadowolony z zycia i fajny i wesoly, to moze zobaczy, ze cos stracila. Plaszczenie sie i zabieganie nie pomoze na 100%.

Gość allegruś
Roztsaliśmy się bo jak mówiła od jakiegoś czasu nie była szczęśliwa, a ja tego nie widzialem. Chyba zaniedbałem nasz związek, bo nie dawałem jej tych drobnych rzeczy takich jak przytulanie, miłe słówka itp., których kobiety tak potrzebują. Teraz strasznie tego żałuje. Chciałbym jej udowodnić że może być lepiej i że potrafie się zmienić ale nie mam jak skoro już nie jesteśmy razem, nie spotykamy się. Zero kontaktu :(