Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Artysta112

Co robić żeby nie zranic... ?

Polecane posty

Gość Artysta112

Hej. Jakis czas temu w okropny sposob zostawila mnie kobieta.. mam 22 lata.. poznalem dziewczyne co ma 18 lat.. jest strasznie zakochana na moim punkcie.. tylko strasznie dziecinna co sie okazalo.. teraz sam nie wiem co z tym zrobic.. z jedenj strony mi sie podoba a zdrugiej nie.. ehh te jej zachowanie.. ostatnio to tylko co chwile mi buziaki przesyla.. chyba mnie zacaluje na smierc.. a to jest straszne. :/ juz sam nie wiem czy z nia pogadac czy co.. a zostawic nie moge bo wyjde na dupka.. macie jakies wlasna koncepcje na ta sprawe? ;/ jakby co to pytajcie.. odpowiem

Gość rumek atumek
poruchaj sobie a później powiedzże jesteś pedałem (przepraszam bo to może kosztować 15000 PLN) gejem

Gość Artysta112
no ciekawa teoria.. widze ze sami inteligenci na tym forum

Gość nunu25
Porozmawiaj z nią po prostu powiedz jej że wydaje ci się to dziecinne i że cię to denerwuje. A tak w ogóle to kochasz ją? bo wydaje mi się że gdybyś ją kochał to nie przeszkadzałyby ci do tego stopnia takie rzeczy :O

Gość obuchem w łeb
Eeeeeeeeeeetam, żadnej miłości z tego nie będzie. Przecież czujesz, że do siebie nie pasujecie więc po co chcesz to ciągnąć?

Gość mwojcik
zaproponuj jej ze zrobicie sobie dziecko

Gość Artysta112
No nie kocham jej.. to dopiero pare spotkan.. chyba z 5... xD wedlug mnie ona jest dziecinna... i to mnie przeraza.. tak dziecko.. masakra xD bo ona fajna dziewczyna jest i nie chce jej skrzywdzic ehhh

Gość She83
jak ci po 1000 buziakow wysyla godzien po spotkaniu to troche dziecinna jest ;) i tez wydaje mi sie ze z tego nic nie bedzie bo juz cie odpycha to jej zachowanie