Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Czytałam tylko parę opinii w tym temacie. Po pierwsze: mimo iż jestem młoda, to nie boję się wyzwania i wyrzeczeń, jakimi jest związek z niepełnosprawnym. Ja bym nawet chciała niewidomego/niepełnosprawnego, ponieważ mam wtedy uczucie, że jestem potrzebna i mam więcej pewności, że taki mężczyzna mnie pokocha szczerze i prawdziwie. Laski są głupie jak but, facet się dla nich poświęca, ale one i tak wybiorą głąba, który je puści kantem. Głowa do góry, drogi autorze i proszę poszukać wartościowej kobiety, bo taka cię doceni ;)

Nie traktujcie mnie jak żdziry, bo nią nie jestem.Jak sobie wyobrażacie związek z takim człowiekiem?Związek bez seksu?DZIĘKUJĘ BARDZO!

To okropne :/ imprezy i zabawa są ważniejsze?! jakie wy macie wartości i cele w życiu, ludzie?! Mnie jakoś nigdy nie ciągnęło na imprezy i zabawy, wolę inny sposób spędzania czasu, najlepiej z osoba, z którą mam o czym rozmawiać. Wózek to żaden wstyd!

Ja sobie wyobrażam związek bez seksu. Wystarczy mi miłość drugiego człowieka, ale pewnie ty nie rozróżniasz tych dwóch pojęć: seksu i miłości.

Gość różowe ocko
A jesteś przystojny, masz ładną twarz i przyjazny wyraz twarzy? ...bo ja raz widziałam męzczyznę na wózku i był taki i nie mogłam oderwać od niego wzroku...

Gość mokin
Właśnie widać po tych postach jacy są teraz ludzie. Smutne...

Co Ty znowu z tym seksem? Przecież autor napisał, że nie ma z tym problemu. Ile ty masz lat dziecinko? 15?? Bo masz podejście typowego pustaka. Widać, ze nie wyniosłaś z domu żadnych wartości...współczuję.

Nie miałabym oporu być z niepełnosprawnym...i tyle. Zal mi wszystkich pustych lasek, które nie znają słowa"miłość"...

Gość POZORY MYLĄ
hej a ja się chętnie spotkam z Tobą :) Jesteś z wawy? Podeślij mi foto na maila :panieneczka1@wp.pl

Nie miałabym oporu być z niepełnosprawnym...i tyle. Zal mi wszystkich pustych lasek, które nie znają słowa"miłość"...

mam koleżankę która od urodzenia porusza się na wózku inwalidzkim. strasznie ciepła i kochana babeczka. niedawno wyszła za mąż i teraz spodziewa się dziecka. autorze, głowa do góry. ❤️

[zgłoś do usunięcia] POZORY MYLĄ hej a ja się chętnie spotkam z Tobą Jesteś z wawy? Podeślij mi foto na maila :panieneczka1@wp.pl I znowu ktoś wyskoczył z fotką. Tylko wygląd zewnętrzny się liczy? No brak mi słów.

dajcie spokoj, wiadomo ze wyglad sie liczy, nawet brzydka osoba chce ładna bo nie jest w stanie byc z nikim brzydkim choc sama jest brzydka, to powod samotnosci brzydkich ludzi, nie tak łatwo pokochac brzydala, najpierw patrzy sie na wyglad, sam wyglad nie starczy ale wyglad przyciaga wzrok i potem zauważa sie charakter, inaczej nie ma szans, kto byc chcial sie kochac , przytulac do brzydala? nikt , taka prawda, dlatego niech kazdy jak najbardziej dba o siebie i tyle, zwiazek z niepelnosprawnym to tez nie dla kazdego, wiele jest ludzi ktorzy po wypadku porzucaja osobe ktora stala sie niepelnosprawna i nie dlatego ze jej nie kochaja, ale ta osoba staje sie inna osoba, żadna skrajnosc nie ejst dobra, ale nie zcarujmy sie ludzie patrza na wyglad, faceci i kobiety bez wyjatkow, ciekawe ci co tutaj tak pieknie pisza kochaliby sie chetnie z czlowiekiem bez nogi? albo z brzydal;em z tradzikiem? siebie okłamujcie, to Bog stworzyl ten nieidealny swiat

Gość czarnaaaaaaaaaaa
czytam to i sie przeraziłam!!!!!!! ktos napisał ze kalctwo jest wstydem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wstydzem jest jak ktos przyznaje sie do takich pogladow!!!!!! Boga sie Bójcie Paulina 90co by sie stało jak by kalectwo przytrafio sie Twojej najblizszej ososbie?? wstydziła ys sie za nia, odwrciła zastanówcie sie co piszecie Ja osobicie jakos młoda osoba, nie narzekajaca na powodzenie nie mialabym zachamowan zeby z osoba na wozku Nie skreslajcie czlowieka za cos takiego!!!!!!!!

Gość czarnaaaaaaaaaaa
ale halllllllllo nie odbiagajmy od tematy czy Adrian moiwl ze jest paskuda, brzydalem ze ma tradzik???????? Jego samotnosc spowodana jest nietolerancja innych ludzi, głupim uprzedzeniom a nie jego wygladem

Gość bzdury pleciesz
Bezedury Prawda jest taka, że 99% sprawnych kobiet nie zwiąże się z niepełnosprawnym mężczyzną. Zresztą na odwrót będzie tak samo." zalosny jestes

Gość kalinak taka1244
Fajny jesteś ;)

Gość yoanna20
Ciacho z Ciebie, ale wózek kompletnie Cię przekreśla...

"Tak, mam pracę i studiuję zaocznie.Pracuję firmie robiącej meble na całą UE.Przyjmuje zgłoszania, odpowiadam na pytania i doradzam klientom zagranicznym.Znam angielski (CAE), niemiecki (Zertifikat Deutsch) oraz francuski i hiszpański w stopniu komunikatywnym (z francuskiego planuje zrobić certyfikat DELF B1 w tym roku). W swojej pracy zarabiam na "czysto" 2553zł i 85 gr.To sporo kasy dla 20 latka i czasami przyznaje przepierniczam kasę na głupoty, a przepierniczam bo nie mam co z nimi zrobić.Gdybym miał dziewczynę to przeznaczałbym większość dla niej." To jest właśnie Twój problem. Ty pomagasz dziewczynom, bo tak naprawdę chcesz zamoczyć. Jesteś hipokrytą gorszym od tych co się szprycują i urządzają libacje, gdyż oni przynajmniej potrawią powiedzieć na czym im tak naprawdę zależy. 🖐️ A fakt, że większośc kasy przeznaczałbyś na dziewczyne oznacza tylko, że jesteś frajerem i desperatem. :o🖐️

Gość Valkiria girl18
Prawiczku z wiarą:99,99% mężczyzn robi coś by zwrócić na siebie naszą uwagę.Wątpię by Adrian w podstawówce marzył o "moczeniu kija".Pomagał bo chciał być doceniony, a jak widać nie został.A to, że będzie wydawał większość tego co zarabia na kobietę?Co w tym złego?Jeśli sam ma niewielkie potrzeby i jak to określił "przepiernicza pieniądze na głupoty", to co w tym złego?

Gość o autora
pokaz jakies normalne foto adrianie.

Gość słodziutki jesteś
Adrianku.

Nie tylko przez podstawówkę pomagał, a pózniej oczekiwania się zmieniają. 🖐️ Liczył na litość z ich strony. 🖐️ "to co w tym złego?" Nic w tym złego. Ale dziewczyna raczej nie będzie go szanowała, zostanie bankomatem. 🖐️ Babie niestety trzeba odmawiac, żeby poczuła, że ma obok faceta, a nie mameję. :o🖐️

Gość Freakgirl19
Jeśli to wiesz to czemu jesteś prawiczkiem?