Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Tak, mam pracę i studiuję zaocznie.Pracuję firmie robiącej meble na całą UE.Przyjmuje zgłoszania, odpowiadam na pytania i doradzam klientom zagranicznym.Znam angielski (CAE), niemiecki (Zertifikat Deutsch) oraz francuski i hiszpański w stopniu komunikatywnym (z francuskiego planuje zrobić certyfikat DELF B1 w tym roku). W swojej pracy zarabiam na "czysto" 2553zł i 85 gr.To sporo kasy dla 20 latka i czasami przyznaje przepierniczam kasę na głupoty, a przepierniczam bo nie mam co z nimi zrobić.Gdybym miał dziewczynę to przeznaczałbym większość dla niej.Zaznaczam jednak, iż nie chcę mieć "utrzymanki".Za seks to zawsze mogę zapłacić, ale to nie w moim stylu.

Dodam jeszcze, że byłem w Pekinie na Paraolimpiadzie, często jeżdzę na zawody po całym świecie i mam zapewnione miejsce dla osoby towarzyszącej.

Gość ulka5
"Bezedury Po pierwsze wózek deklasyfikuje cię na całej linii. Nikt się nie chce męczyć z osobą niepełnosprawną. Każdy chce mieć sprawnego partnera i cieszyć się z nim życiem. Nikogo nie interesuje związek z inwalidą. Uświadom to sobie i pogódź się z tym. " To żeś poleciał, Ty zawsze taki "sczery" ?

przerznaczysz wiekszosc na dziewczyne ale nie chcesz miec utrzymanki? to sobie zaprzecza, poza tym zalezy gdzie widzisz granice miedzy utrzymanka a dziewczyna, jesli uwazasz ze twoja zona jeśli nie bedzie pracowac i wychowywac dziecko jest twoja utrzymanka to sorry

Gość tytry
jestem kobietą i zgadzam się z bezedury, większośc lasek na kafeterii pisze "znajdziesz w koncu swoją miłość", ale jestem pewna że zadna z nich nie zgodziłaby się wyjść za mąż za inwalidę . Każda chce normlanego zycia, jeździć na wakacje, jeździć na nartach, mieszkać na 4 piętrze w budynku bez windy i nie martwić się jak jej mąż zejdzie itd itd... będziesz musiał baaaaaaardzo długo czekac i szukać prawda moze też być taka że jestes dodatkowo BRZYDKI

Gość o zesz k***a
ale zescie goscia zdolowali

Gość no co co co no
niestety chociaz masz dobrze w głowie to jednak wózek cie skresla :( sama nie chcialabym miec takiego faceta i watpie zeby jakas zdrowa normalna kobieta tez. smutne ale prawdziwe , majac 20 lat sie szaleje bawi na imprezki a z toba co by mozna bylo robic? siedziec w domu? haha sory ale podziekuje

Gość no co co co no
chcoiaz moze jak bedziesz straszy to kogos znajdziesz ale pewnie tylko jakas brzydka szara mysze :O

Gość Zycie to syf

Gość no co co co no
wspolczxuje ci :) wlasnie brat pojechal do swojej slicznej dziewczyny a ja siedze sama bo wszyscy faceci mnie w huja robia nie nawidze was co jeden to gorszy :(

Gość no co co co no
kocha mnie tylko ten herety K. nosz kurwa niech sie odpoerdoli o demnie bo zal

Gość gdzies tam
to moze zacznij od przyjazni? skad jestes?

Kazdy ma prawo do szczęścia! I co z tego, że Adrian jest niepełnosprawny?? Jak mówi, sam sobie radzi w wielu sprawach.. Kurcze, żal mi takich pustych ludzi, którzy skreślają nie znając osoby... Adrian, uwierz w siebie. Na pewno znajdziesz cudowną kobietę, która spędzi z Tobą życie!! A na puste laleczki nie zwracaj uwagi. Wiele z nich, oprócz urody nie maja nic, a Ty jestes z pewnościa wartościowym człowiekiem i takiej też kobiety potrzebujesz. Pozdrawiam:)

Gość kozaaaaaaaaaaaaaaaa
ale jestescie co niektórzy beznadziejni, mój kolega ma dziewczyne na wózku inwalidzkim i jakos nie narzeka, jest szczesliwszy moze niz wiekszosc z Was!!!

Gość kozaaaaaaaaaaaaaaaa
Adrian, jestes jeszcze bardzo mlody i sadze, ze spotkasz swoja polóweczke :)))

Ze mną można się bawić.Na imprezy chodzę (jeśli tylko mam na nie czas). Powiedzcie wprost, że poprostu wstydziłybyście się chłopaka na wózku! Tu pocieszają, a życie pokazuje jak jest na prawdę:/

Pewnie żebym się wstydziła.Jak by to wyglądało gdybym musiała się co rusz schylać by z Tobą wymienić kilka słów.Zajmij się sportem, w życiu towarzyskim jesteś stracony.

Dlaczego uwazasz ze to tylko pocieszenia? gdybys byl starszy napewno zgodzilabym sie z toba umowic bo widac ze jestes normalnym facetem. byc moze umialbys kochac szczerzej niz ta cala reszta uwazajaca sie za takich cool

Wiecie co? Jesteście okropni!! Ciekawa jestem co by się stało gdyby was spotkał podobny los?! Jeździ na wózku no i co? Czy to oznacza, że jest gorszy?!

Gość a myslisz że
na zdrowego ale brzydkeigo faceta laski lecą ? baby to chuje witaj w dorosłym życiu

A panny, które wypisują o tych imprezach, zabawach i jeżdża po chorym człowieku to zapewne puste dupodajki, które jedyne co potrafią to rozkładać nogi na dyskotekach. Żal

Mam 20 lat i co z tego, że jestem pełnosprawna skoro niczego w życiu jeszcze nie osiągnęłam? Mam przy Tobie kompleksy naprawdę. Dla wartościowych dziewczyn nie ma znaczenia czy jeździsz na wózku inwalidzkim, ale myślę, że takich jest niewiele. Może to banalnie zabrzmi, ale dla mnie liczy się to czy ktoś jest dobrym człowiekiem i czy zależy mu na innych, a nie tylko na sobie. Trzymaj się :)

Gość TwistLady20
Zgadzam się z Pauliną.Raz, że wstyd a po drugie, jakbyśmy uprawiali seks jak Ci na 99% nie staje?

Gość kasieńkalove89o2.pl
nie zmuszajcie mnie bym pokochała kogoś kto będzie sprawiał mi przypał i problemy

Gość who knew
Do TwistLady i innych : jesteście żałosne. Wszystkie razem wzięte nie dorastacie chłopakowi do pięt i miałybyście szczęście gdyby ktoś taki chciałby z wami byc. Do autora wątku: wiem że jest Ci trudno, ale musisz przejrzec na oczy : te wszystkie dziewczyny które traktowały Cię w taki sposób nie są po prostu Ciebie warte i tyle. Nie przejmuj się nimi, rób swoje, a wierzę w sprawiedliwośc losową i w to że Ci się kiedyś za to życie odpłaci, tak że będziesz szczęsliwy z jakąś wartościową dziewczyną, i będziesz mógł z góry patrzec na puste panienki które dały Ci kiedyś kosza. Więcej nawet, będziesz sam się sobie dziwił że mogłeś kiedykolwiek chciec byc z kimś takim. Trzymaj się a co do niektórych wypowiedzi w tym wątku to nic tylko wam współczuc :)