Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Gość oktor_house
Ty pokazujesz w tej chwili rozmniar rozumu swoje Paula :)

No jak straciła cnotę w wieku 15 lat, to tylko o penisach myśli;/;p heh Paulinka;D

Przeczytaj sobie na poprzednich stronach wypowiedz przyszłego lekarza idiotko. Jestes jakas chora- zostaw Adriana i Agami w spokoju!!!!!

Paulincio, a niby twój romeo ma wielkiego? Takim szm... jak ty włosy powinno się zgalać, jak to było z wjendym z dawnych, polskich seriali. Niestety, nie pamiętam tytułu. Robili to za "pomaganie" niemcom podczas wojny. Tobie powinny za twoje szmaciarkie i wredne zachowanie.

Dwa błędy sorki. Nie powinny a powinni - nie wjednym a w jednym.

Przepraszam za mój prymitywizm. Jeżeli kogoś, poza paulinką obraziłem to sorki.

Jensen- myślę ze jesteś spoko... A Paulinka zasługuje na takie traktowanie, po prostu. To ona jest prymitywna...

Normalnie idzie się wk*rwić jak widzi się takie posty. Nie klasyfikuję facetów miarą penisa a tym co mają w sercu.Pewnie wiesz, że nie liczy się oklapły tylko w pełnej erekcji?Jeśli nie to chyba coś nie tak, że ja wciąż dziewica (swoją drogą 15 lat i seks?gratuluję - głupoty). PS.Jeśli on ma mikropenisa to TY masz przerost łechtaczki i stąd takie głupoty piszesz.

Jeśli nie to chyba coś nie tak, że ja wciąż dziewica (swoją drogą 15 lat i seks?gratuluję - głupoty) muszę Ci to mówić.

Gość do Agami19
Ona napisała, że miała CZTERNAŚCIE LAT (!!!) jak oddała się swojemu misiowi...

Gość a co tu
Agami... Jesteś świetna dziewczyna :) Życzę Ci powodzenia! A takimi szamtami się nie przejmuj to wyjątki bez reguły :D

viki19, dziękuję za poparcie. Mam jeszcze pewne pytanko. A mianowicie- mieszkasz w Las Vegas, prawda, Paulinko? Bo skoro opowiadasz tak dziwne bajeczki, to może i to spróbuj wkręcić. SOBIE nie nam. heh, jak to powiadają, każdy ma swój świat. I po cholerę naskakujesz na Agami. Ona ma w pięcie więcej rozumu niż ty w mózgu.

"PS.Jeśli on ma mikropenisa to TY masz przerost łechtaczki i stąd takie głupoty piszesz" Agami, za prawdę powiadam Ci, trafisz na bash.org.pl:D Ogłaszam dziewczynę Mistrzynią Ciętej Riposty:)

BTW, 14 lat. Toż to gwałt. Poniżej 15-go roku życia to przestępstwo.

Idę lulać bo jestem już zmęczona.Kolorowych snów. Paulinko, życzę Ci byś dojrzała do jutro.

Dobranoc, wzajemnie. Ja też zaraz idę spać... Jutro szkoła, dobrze, że na 9, bo bym chyba prędzej zdechł niż wstał na 8-mą :)

Witam!;) Ja sama mam męża z rozszczepem kręgosłupa (nie chodzi od urodzenia).Jest nam razem ze sobą wprost bosko.Jest w pełni samodzielny i to często on mi pomaga a nie na odwrót.Seks z nim jest wspaniały, wie "czego pragną kobiety".Zresztą teraz "ponosimy" tego skutki - dwie małe, wspaniałe i co ważne w 100% zdrowe księżniczki.Jestem na urlopie macierzyński, jednak nasza głowa rodziny dba byśmy z głodu nie umarły. Pozdrawia Was Eunika:D

Gość o jestes na to za glupia
zeby wierzyc a twoj tatus pewnie dobrze sie spisuje w te klocki :D

Ja mam sposób na ciebie Paulinko, a raczej radę. Spier***** z tego forum, póki tylko ja na ciebie bluzgam. Szkoda, że nie jestem modem, bym dał ci bana. Szkoda, że jestem "tylko" człowiekiem bo bym dał ci bana na życie. I tu wcale nie chodzi o banana, do twej bardzo ograniczonej "komórki mózgowej"- WON! A ja nie wierzę w seks z tobą, bo nie dość, że dany facet musiałby mieć co najmniej 40 cm, to jeszcze by musiał mieć ze 100 kondomów, by syfem się nie zarazić i jeszcze przysłowiowy worek na łeb.

Chorzy płci męskiej z rozszczepem kręgosłupa (spina bifida) mają prawidłowe pożądanie seksualne, normalne wzwody, mogą odbywać stosunki, nie mają jednak unerwienia czuciowego żołędzi, co znacznie zmniejsza ich odczucie satysfakcji z życia płciowego. A więc, Agami w łóżku mogą być dużej problemy!Czego oczywiście Tobie nie życzę.

Paulino, jeszcze NIGDY nie widziałam tak GŁUPIEJ osoby na kafeterii.Pewniej twój chłopak pokazał ci to na jakieś stronie medycznie?Rozszczep kręgosłupa to po prostu przerwanie Go w jakimś miejscu i może to skutkować brakiem czucia w DOWOLNYM miejscu na ciele.Zdarza się, że mężczyźni nie mają czucia na "grzybku" (mój też nie ma, choć to nie reguła), ale organizm o tym wie dlatego zwiększa doznania dotykowe w innych rejonach penisa dzięki drganiom.Mój mąż nigdy nie miał problemów w łóżku poza jakimś osłabieniem spowodowanym chorobą.

*kręgosłup utytułowałam "Go", gdyż o kręgosłup trzeba dbać.Moja koleżanka przez skrzywienie kręgosłupa straciła czucie w ręce i teraz będzie mieć operację.