BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu A nawet miliard Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, G. Swenson napisał: No i co. Tak czy inaczej i tak bym go nie poznała realnie. Domek już? Za 10 minut i dwie paczki do odebrania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Pamietam, ze to był wyjątkowo upierdliwy przychlast i hejter Ej ej licz się ze słowami, to mój synuś. 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, G. Swenson napisał: Mam cudowną rodzinę i jestem im wdzięczna, bardzo mi pomagają, ale powiedzieli że to wiecznie trwać nie będzie. Zrobiłam sobie rachunek sumienia. Ale … do kołchozu nie pójdę. Prędzej niebo z piekłem się zetknie, bym poszła do jakiejś biedronki. Wolę żyć pod mostem. Jesteś żeńskim wcieleniem Leżaka, odpowiednikiem jego siostry bliźniaczki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Ej ej licz się ze słowami, to mój synuś. 🥰 Z nikim się nie liczę, bo to nie fisQs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, draże korsarze napisał: Z 2 str benny był szczylem genzeckim a siedział na tych dziwnych kowbojkach… no ale to net. Ślęczenie przed Tv jest zarezerwowane dla konkretnego pokolenia i znam sporo 30latkow którzy by nie wiedzieli o czym wy mowicie jaka viva jakie 30 ton 4fun tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: Jesteś żeńskim wcieleniem Leżaka, odpowiednikiem jego siostry bliźniaczki... Jesteś chora psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Śliwka w Majonezie napisał: i kto to mówi? wielbicielka dirty sancheza Jak się nie znasz na sarkazmie/ironii to nie moja wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: 4fun tv Toooo znam…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: 4fun tv Nie odmładzaj się. Za naszych czasów było disko relax na Polsacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Milion w rozumie to na pewno guwnazeria nie zna. Psychodeliczna animacja. A nie miliard? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Jesteś chora psychicznie. To jest facet akurat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Teraz w ogóle czytam ze viva od 2011 zaczela już trochę podupadać mieszać sie z Comedy Central wiec od tego rozstrzału 2009 do 2011 mało czasu a raczej jak dzieciaki to oglądały to w czasach świetności jak to było cool i nie było gdzie muzyki słuchać i stad popularność tych stacji. 95 to zetki czyli pokolenie które jako pierwsze dorastało z netem wiec wybaczcie ale ja tego nie kupuje chyba ze siedziała przed ta viva jako 5-latka z tymi słuchawkami na uszkach i wtedy miała ten wiatr we włosach i takie wspomnienia beztroskie Edytowano 4 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Psychodeliczna animacja. A nie miliard? Miliard. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 407 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nie odmładzaj się. Za naszych czasów było disko relax na Polsacie. Za moich czasów było disko relax. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Nie odmładzaj się. Za naszych czasów było disko relax na Polsacie. Jak się mam postarzeć to Wideoteka dorosłego człowieka. Szach mat hejkerko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Pieprz w moździerzu napisał: 86 Obróci się to przeciwko Tobie, ale na razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu Dziś mam taki… podniosły nastrój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Teraz w ogóle czytam ze viva od 2011 zaczela już trochę podupadać mieszać sie z Comedy Central wiec od tego rozstrzału 2009 do 2011 mało czasu a raczej jak dzieciaki to oglądały to w czasach świetności jak to było cool i nie było gdzie muzyki słuchać i stad popularność tych stacji. 95 to zetki czyli pokolenie które jako pierwsze dorastało z netem wiec wybaczcie ale ja tego nie kupuje chyba ze siedziała przed ta viva jako 5-latka i wtedy miała ten wiatr we włosach i takie wspomnienia beztroskie Chcesz przekonywać ze nie oglądali jak oglądali. Może ty mogłaś tylko misia uszatka nie wiem. Ale u mnie 997 leciało dla dzieci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Teraz w ogóle czytam ze viva od 2011 zaczela już trochę podupadać mieszać sie z Comedy Central wiec od tego rozstrzału 2009 do 2011 mało czasu a raczej jak dzieciaki to oglądały to w czasach świetności jak to było cool i nie było gdzie muzyki słuchać i stad popularność tych stacji. 95 to zetki czyli pokolenie które jako pierwsze dorastało z netem wiec wybaczcie ale ja tego nie kupuje chyba ze siedziała przed ta viva jako 5-latka z tymi słuchawkami na uszkach i wtedy miała ten wiatr we włosach i takie wspomnienia beztroskie Może bogole dorastali z netem a nie dzieci chłoporobotników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Moja przyjaciółka jest 86 i ona faktycznie przed ta viva siedziała i tam słuchała jakichś limp bizkit itd i mowila właśnie ze wtedy nie było gdzie indziej sie z tym zerknąć bo w radiu tez ciężej itd (to nie był typowy pop). No ale to rocznik 86 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Pieprz w moździerzu napisał: Jak się mam postarzeć to Wideoteka dorosłego człowieka. Szach mat hejkerko. No się oglądało oczywiście. Niezapomniana para. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: To sie nazywa transformacja. Transgresja..? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Patricie Dumbinová napisał: Obróci się to przeciwko Tobie, ale na razie Pewniak w Koncercie życzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: Chcesz przekonywać ze nie oglądali jak oglądali. Może ty mogłaś tylko misia uszatka nie wiem. Ale u mnie 997 leciało dla dzieci. Znowu wymieniasz program z epoki millenialsow mnie nie chodzi o to czy to było dostosowane do wieku tylko ze pewne pokolenia tego nie oglądały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 4 godziny temu A i tak nigdy nie zapomnę transmisji boney m w Sopocie. I spóźnionej Whitney z bobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Teraz w ogóle czytam ze viva od 2011 zaczela już trochę podupadać mieszać sie z Comedy Central wiec od tego rozstrzału 2009 do 2011 mało czasu a raczej jak dzieciaki to oglądały to w czasach świetności jak to było cool i nie było gdzie muzyki słuchać i stad popularność tych stacji. 95 to zetki czyli pokolenie które jako pierwsze dorastało z netem wiec wybaczcie ale ja tego nie kupuje chyba ze siedziała przed ta viva jako 5-latka z tymi słuchawkami na uszkach i wtedy miała ten wiatr we włosach i takie wspomnienia beztroskie Kobieto, zejdź na ziemię. Miałam kolegow i koleżanki nawet z lat 1998 i oni pamiętają Vivę. Choć to fakt, ostatnie lata tej stacji to był upadek. Sama się wlasnie na wspomniany 4fun tv przestawiłam, bo tam przynajmniej leciała muzyka a nie głupie programiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaRektalna napisał: A i tak nigdy nie zapomnę transmisji boney m w Sopocie. I spóźnionej Whitney z bobi Ja byłam goowniakiem jak Whitney była w Sopocie ty skoro jesteś młodsza od elci to miałaś chyba 2 lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Kobieto, zejdź na ziemię. Miałam kolegow i koleżanki nawet z lat 1998 i oni pamiętają Vivę. Choć to fakt, ostatnie lata tej stacji to był upadek. Sama się wlasnie na wspomniany 4fun tv przestawiłam, bo tam przynajmniej leciała muzyka a nie głupie programiki. No ja mam cie na oku, wyczuwam kolejna mitomanke do kolekcji ta viva od razu zwróciła moja uwagę jako spory zgrzyt z deklarowanym rocznikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pieprz w moździerzu 23 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: No się oglądało oczywiście. Niezapomniana para. Nagrywałam te pocięte teledyski na VHS i nie marzyło mi się, że za ileś lat w internecie zobaczę jak się skończyła historia wyścigowca rajdowego z komiksu AHA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach