Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Gość kaferianeczówna
być może wałek:)

Gość Moder od niedawna
tak samo uważam!!!

Gość Moder od niedawna
a co sądzą inni bywający na kafeteria.pl?

Gość ja sądze że tą Agami to prawd
a gdyż mogło być tak że przeczytał maila dopiero po tym jak przeczytał o podejrzeniach tej dziewczyny.Z drugiej strony to bardzo dziwne wszystko...

Gość dunia175555
mysle ze agami to adrianek, zobaczyl ze sie nie udalo nas nabrac i zrobil z agami oszusta, a niby po co ktos mialby to robic? to adrian pisal jako agami ale potem chcial sie oczyscic jak widzial ze sie nie udalo

Dokładnie. Ja też nie wiem, co myśleć. Wiem jedno na pewno: sparzyłam się tyle razy i nie wiem, czy jeszcze kiedykolwiek będę chciała kogoś bronić czy mu pomóc, bo człowiek człowiekowi wilkiem :/

Student socjologii dziękują za okazaną pomoc w eksperymencie socjologicznym potrzebnym mojej skromnej osobie do zaliczenia poprawkowego.Niestety, wynik pokazują, iż Polacy w przerażające większości nie akceptują prawa niepełnosprawnych do miłości, szczęścia i bycia potrzebnym.Ten wątek nie był jedynym, który założyłem na kafeterii.Podawałem się także za niewidomego, chorego na dystrofię mięśniową i kobietę z stwardnieniem zanikowym bocznym. Pozdrawiam! Mariusz W.

Gość hehe a ja nie dałem się nabrać
:)

Gość o lol
bez komentarza

Gość Vinczysław
Gratki ja się nabrałem:)

Gość Moder od niedawna
a nie mówiłem?!

"Niestety, wynik pokazują, iż Polacy w przerażające większości nie akceptują prawa niepełnosprawnych do miłości, szczęścia i bycia potrzebnym." Nie ma to, jak własna interpretacja wyników. :classic_cool:🖐️

W takim razie gratuluję skurwysyństwa Od dzisiaj zachowuję się tak samo i mam wszystkich w doopie :classic_cool: Gratuluję wzbudzenia we mnie jeszcze większej nienawiści i nieufnośni w stosunku do ludzi. Pozdrawiam

Za dwa lata robię mgr i takie coś mi się przyda.Jeśli ktoś czuje się oszukany (w co nie wątpię) to BARDZO PRZEPRASZAM.

Gość . bonojestem
Może prawda może nie,

A w doopie mam twoje przeprosiny ;] właśnie zlikwidowałeś kolejną, życzliwą ludziom osobę - bo widzę, że nie mam korzyści z niesienia pomocy i ufności. Teraz każdy będzie dla mnie skończonym frajerem, który siedzi przed kompem i się naśmiewa. Dziękuję za wyprostowanie mojego światopoglądu. A myślałam, że jednak ludzie nie są tacy szkodliwi. Jednak są.

Gość . bonojestem
Adrianek ty chamie

ja się nie naśmiewam, to był eksperyment socjologiczny. KoloroweKredki, Fundor, Świnka Piggy, dr House, bono i Jensen - zdaliście na piątkę.