Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian20cc

Dziewczyny czemu mnie nie chcecie?

Polecane posty

Powinnam być z siebie dumna? Mam nadzieję, że ty z siebie jesteś.

Gdybym powiedział: Cześć, jestem studentem i jakie macie zdanie na temat związku pełnosprawnego z niepełnosprawnym, to większość by kłamała. Przepraszam, że takimi metodami i mam nadzieję, że kiedyś mi wybaczynie:/ Mariusz W.

Gdybyś się przyznał: większość by kłamała. A tak to skąd wiesz, czy niektórzy nie pocieszali cię fałszywie, bo było im żal? Na to samo wychodzi. Ja miałam szczere intencje i okazuje się, że zostałam wykorzystana, byś mógł zdać egzamin. Nie przepraszaj, bo brzmisz żałośnie.

Gość jesteś gnojem
grasz na ludzkich uczuciach

Proszę o wybaczenie.Jest mi teraz bardzo przykro i głupio:/Ale to był jedyny sposób by mnie nie cofnęli na powtarzania...

Dobrze ci teraz z tym, że przez to sparzenie się straciłam już jakiekolwiek zaufanie do ludzi? Pewnie teraz, gdy ktoś poprosi mnie o pomoc, pomyślę, że chce się pośmiać i każę mu spadać na drzewo :/ i pewnie nie tylko ja czuję teraz niesmak i brak chęci na wstawienie się za kimś. Nie wiem, czy własnie o to ci chodziło, ale osiągnąłeś to.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nieszczesliwy adrian to sciema,zakochana agami rowniez cale kafe to jedna wielka sciema hahahahah ;)

Nie tylko kafe, wszystko jest ściemą. Ja przestałam wierzyć i ufać, bo i tak mogę polegać tylko na sobie. Więc niech inni zrobią tak samo.

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
a chcialam do chopaka napisac ale pomyslalam sobie ze niepotrzebnie mu nadzieje zrobie.... czy cos... i dalam sobie spokoj;) hahahaha ... a on nas w trabe jak dzieci....:D

Fundor, proszę Cię nie trać wiary w ludzi.Jak pokazał mój eksperyment ludzie dobrzy są w mniejszości ale SĄ! Przepraszam Was strasznie, nie pomyślałem o konskwencjach...

Kłania się Wam Paulina!A właściwie siostra Mariusza -Marta.Studiuję medycynę.Jednak teraz też się głupio czuję:/ Wszystko co pisałam to nie prawda jakby kto pytał:D

Mi chyba tez zapomniałeś podziękować;/ Bez komentarza, wkurzyłam się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cholerna prowokacja;/;/;/ Nikomu już nie można zaufać;/;/;/ Wykorzystałeś nas Ty.... dupku.

Moje pocieszenia były jak najbardziej szczere. Wszystko było szczere, bo uwierzyłam i byłam zła na Paulinę, która - jak się okazało - także była podstawiona, za to, że nie ma w sobie tolerancji. A wy się zabawiliście. No cóż... Czuję rozczarowanie, że dałam się nabrać. Więcej tak nie będzie. Piszesz, że ludzie są dobrzy w mniejszości? Z gorzkim śmiechem ci oznajmiam, że ja byłam jedną z nich, dobrą z wyboru i właśnie społeczeństwo jedną taką osobę traci na zawsze. A ja kurwa klnęłam na tych, co się z ciebie wyśmiewali. Ludzie to chuje, nikomu już nie zaufam.

Fundor- zgadzam się... To mój ostatni wpis, być może i dalsze nasze wypowiedzi nasz ''Adrianek'' wykorzysta;/ ;/

Tak, przecież praca najważniejsza, chuj z tym, że ktoś może mieć skrzywione przez to spojrzenie na świat, nie jego dupa, nie jego sprawa :/ Żebyś oblał ten swój egzamin i zrozumiał przez to coś ważnego. Żegnam i nie pozdrawiam.

ale macie na tej socjologii zaliczenia, tez bym takie wolała niz wkuwac kodeks karny na administracji! i jeszcze na poprawkach jezdziecie! pozdrawiam!