Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...19.

Powrót...........?

Polecane posty

Gość ...19.

Jesli facet przemysla i proponuje sie rozstac .... w tresci wiadomosci sms ..... nie w 4 oczy wyjasnic, porozmawiac ... a trescia sms jest .... ze nie pasujemy do siebie bo on szalony, dusza towarzystwa a ja mam cąłkiem inny temperamnt spokojna, powaznie mysle .... i nie chce mnie ranić .......... nie czuje tego juz co na poczatku ....... i na tym konczy sie jego odzew .... czy taki moze kiedys przemyslec co stracił ... i wrocic ??? miał ktos tak ????? i z checia sie podzieli ?

Gość ...19.
Nigdy bym sie nie spodziewała ze tak zrobi tzn miał prawo jak kazdy byc szczesliwy ale nie rozstajac sie w taki sposób ;/ .......... bo naprawde dbał, zabiegał .... jeszcze dobrz ebyło na kilka dni przed rozstaniem i takie cos................ mzoe jeszcze sie ktos wypowie? z miła checia poslucham Waszysch podobnych sytuacji..

"czy taki moze kiedys przemyslec co stracił ... i wrocic ???" Żarty sobie robisz ?? Co niby stracił. On właśnie ci pokazał, że go nie interesujesz. Zerwanie przez sms świadczy tylko, że koleś nie ma jaj żeby w cztery oczy powiedzieć ci, że to koniec.

Gość ...19.
nie chce by wracał bo nie dosc ze zranił to po co po takich słowach ......... tylko ciekawi mnie czy miał ktos tak .... ze facet tak zerwał a potem zdał sobie sprawe co narobił i latał za swoja eks ? a mysle ze mzoe i sa takie przypadki...

Gość ...19.
noo mysle z ejeszcze sie ktos wypowie :( nie chce samych rad.... ale poczytac Waszych sytuacji..

Gość cagvb
ja Ci powiem tak - skoro smsami takie tematy zalatwiacie, to sorry... :/// takie czasy, nie?

Gość ...19.
chciałam w 4 oczy to on widocznie nie.. bo sie bał ...........

Gość ...19.
do śmietnika ten temat. on juz zakonczony

Gość o mnie zabiegal po tym
jak wczesniej mnie zostawil dla innej po 3 latach zwiazku, nie zakonczyl tylko jakby zapadl sie pod ziemie - jak sie okazalo pojechal z nia na wakacje. Po kilku miesiacach tamta poznala innego i go zostawila. A moj ex dupek do potegi myslal, ze jak mi powie ze bylam miloscia jego zycia itp. do niego wroce - masakra!!!! Teraz czasami sie widzimy ale na jego widok czuje obrzydzenie i przypominam sobie miesiace patrzenia w sufit, tesknoty i pierwszych świąt bez niego