Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

musisięudać

testy się mylą????

Polecane posty

hej dziś mam 32 dc . To był mój drugi cykl w którym przyjmuję luteinę od 16 do 25 dc na regulacje cykli (chcę mieć dziecko). w pierwszym cyklu po luteinie @ dostałam 28 dc. Dziś jest 32dc 2 cyklu a @ nie ma zrobiłam dzisiaj test (po południu) -negatywny. od 25 dc bolą mnie strasznie sutki, brodawki są ciemniejsze i znacznie powiększone, częściej chodzę do toalety. Już sama nie wiem czy testy mogą sie mylić?

Krwawienie ma nadejść do 10 dnia po odstawieniu. Biorąc Luteinę przed owulacją można spowodować zatrzymanie procesu wzrostu pęcherzyków co doprowadzi do wystąpienia owulacji po odstawieniu L. i tym samym cykl wydłuży się o xx dni.

owulacje miałam 13 dc a luteinę biorę od 16 dc, więc raczej nie zablokowała mi owulacj, a pozatym w tamtym miesiącu dostałam w 28 dc (też po luteinie) ale dzięki za odpowiedź

Skoro miałaś monitoring i wiesz na pewno, że owulacja była 13 dc, to na tym etapie test wykryłby ciązę na 99,9%.Możliwe, że wytworzyła się torbiel.Jesli jednak nie było monitoringu, to nie ma 100% pewności co do przebycia owu w 13 dc.