musisięudać 0 Napisano Sierpień 29, 2009 hej dziś mam 32 dc . To był mój drugi cykl w którym przyjmuję luteinę od 16 do 25 dc na regulacje cykli (chcę mieć dziecko). w pierwszym cyklu po luteinie @ dostałam 28 dc. Dziś jest 32dc 2 cyklu a @ nie ma zrobiłam dzisiaj test (po południu) -negatywny. od 25 dc bolą mnie strasznie sutki, brodawki są ciemniejsze i znacznie powiększone, częściej chodzę do toalety. Już sama nie wiem czy testy mogą sie mylić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musisięudać 0 Napisano Sierpień 29, 2009 puk puk jest tu ktoś kto miał podobny problem po luteinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 29, 2009 Krwawienie ma nadejść do 10 dnia po odstawieniu. Biorąc Luteinę przed owulacją można spowodować zatrzymanie procesu wzrostu pęcherzyków co doprowadzi do wystąpienia owulacji po odstawieniu L. i tym samym cykl wydłuży się o xx dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musisięudać 0 Napisano Sierpień 29, 2009 owulacje miałam 13 dc a luteinę biorę od 16 dc, więc raczej nie zablokowała mi owulacj, a pozatym w tamtym miesiącu dostałam w 28 dc (też po luteinie) ale dzięki za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musisięudać 0 Napisano Sierpień 29, 2009 może ktoś brał luteinę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ngLka 1 Napisano Sierpień 29, 2009 Skoro miałaś monitoring i wiesz na pewno, że owulacja była 13 dc, to na tym etapie test wykryłby ciązę na 99,9%.Możliwe, że wytworzyła się torbiel.Jesli jednak nie było monitoringu, to nie ma 100% pewności co do przebycia owu w 13 dc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach