Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie

będę wredną suką

Polecane posty

Gość jeszcze nie

Zauważyłam, ze gdy kobieta stara sie w związku , daje wiele z siebie,to mężczyni przyjmują postawe pasożytnicza i są nastawieni tylko na branie. Natomiast , gdy "olewa się ich ciepłym moczem" to warują pod drzwiami i gotowi sa gwiazde z nieba dać.Racja?

jak jestes b. ładna to prawda:) a jak jestes powiedzmy przecietna i w dodatku bedziesz sie zachowywac jak zołza to nie wróże ci sukcesu:D

Gość jeszcze nie
tylko troche mi przykro, bo nie za bardzo mi wychodzi udawanie zimnej suk no i rzecz jasna nie wychodzę na tym dobrze

Gość gge
w druga strone to tez dziala :P

no nie wiem;) jakos sobie nie wyobrazam sytuacji ze chłopak ugania sie za niezyt ładna i wredna dziewczyna;)"

Gość jeszcze nie
jestem skłonna stwierdzić, że uroda nie ma tu wiele do rzeczy.Jestem przeciętną kobietą, ale nie narzekam na brak zainteresowania. Tylko trudno mi zrozumieć facetów będąc już w zwiazku. Wszystko byłoby prostsze, gdyby każdy chciał dac tyle ile otrzymał. Równowagi jednak brak.

Gość Tymek
" Natomiast , gdy "olewa się ich ciepłym moczem" to warują pod drzwiami i gotowi sa gwiazde z nieba da" nie kazdy jest zwolennikiem pissu, wiec nie uogolniaj:o

Gość rtyrdtyty
Mężczyźni kochają zołzy bo te nie są nudne