Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adriannaaaa

chamstwo! aż odechciało mi się isć na studia!

Polecane posty

Gość adriannaaaa

skumaliśmy się na nk na forum z nowymi kolegami i koleżankami i wszystko byłoby ok gdyby nie to, że powiedziałam że słucham metalu.Od tego momentu cisza! nikt nie odpisuje na mój post ani nic.Myślałam, że chociaż na studiach będzie lepiej z tolerancją ale chyba się pomyliłam.

Gość adriannaaaa
jakbym powiedziała że słucham feela toby mnie pewnie pokochali :o

olej ich, nie maja gustu to się z nimi nie zadawaj. Pewnie sluchają rihany i hany montany, poprostu to olej

Gość adriannaaaa
ja to powiedziałam tak mimochodem nie żebym się jakoś unosiła tym czego słucham i zrobiło mi się cholernie głupio.Masz rację trzeba będzie olać oby reszta klasy (co nie mają konta na nk) okazała się sympatyczniejsza.

a może cisza nie jest spowodowana tym, czego sluchasz? może jest inny powód? pomyslałaś o tym?

Gość adriannaaaa
no ale czy np? poza tym zapytałam się ich czemu akurat idą na te studia itd wiecie takie standardowe pytania a oni nic a wcześniej normalnie pisali. Pokemony na pewno tylko ja też tam mam konto:D na usprawiedliwienie dodam że służy mi ono tylko do celów komunikacyjnych ;)

Gość klasy na studiach
Myślisz, że wszyscy siedzą non stop na NK i tylko czekają by nie odpowiadać na twoje wypociny na forum??? :-D

pokemony naszoklasowe, ktore mają konta dla lansu i prezencików, komentarzy, i super zdjęć, takie pokemony. I te, ktore się zapisują do głupich klubów, np "kobiety miesiączkujące nieregularnie" (autentyk!), zeby mieć więcej znajomych :-o

Gość cien cienia
Olej ciepłym moczem:p moj facet slucha metalu i przez to ja tez polubilam ten rodzaj muzyki. A, ludzie sluchajacy metalu to ciekawe osobowosci wiec nie lam sie:)

Gość adriannaaaa
skoro od tygodnia nie ma odpowiedzi a wcześniej pisali codziennie to chyba jest powód do niepokoju

Gość adriannaaaa
dzięki za słowa wsparcia;) mam nadzieję że nie będę wyobcowana w nowym środowisku

Gość klasy na studiach
taaa, tydzień :-D wyobraź sobie, że sa ludzie co miesiąc i więcej nie wchodzą na NK... Wiem, że ci sie to nie mieści w móżdżku, ale tak jest. Nagadali się wtedy co dnia i im sie unudziło :-P

Gość mo-ba
bo kazdy, kto slucha metalu to satanista, ktory je koty :o nie dziwie sie, ze sie do ciebie przestali odzywac

a tak w ogóle to tez jestem "inna" a ludzie mnie raczej nie prześladują i mnie nie unikają, także olej pokemony i już ;-)

Gość adriannaaaa
masz rację na pewno nie będę tam jedyna;) może akurat na moim roku będzie jakaś bratnia duszyczka :D

Gość Oj tam się przejmujesz
Co za różnica jakiej muzyki słuchasz? Bo dla mnie żadna. Jak cię poznają i jesteś fajną osobą to cię polubią

Gość no co co co no
haha i maja racje ja sie nie zadaje z brudasami ;/ bedziesz trzymac pewnie z takimi jak ty ;/ do elity nie wejdziesz na pewno ps. slucham rapu i techno

Gość a co to jest NK
Ale czy osoba uważająca, że ktoś MUSI jej odpowiedzieć na NK może byc fajną osobą? :-O Wątpię :-P

Gość no co co co no
nie, to nie ironia :)

Gość Taylor Momsen90
Skoro rzeczywiscie powodem tego, ze sie nie odzywaja jest to, ze Ty sluchasz metalu, to powinnas sie cieszyc, ze juz nie bedziesz musiala utrzynywac kontaktow z tymi pustakami, ktorzy oceniaja ludzi tylko po tym jakiej sluchaja muzyki.