Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waleria 888

OBCIELAM SOBIE SAMA GRZYWKE

Polecane posty

Gość waleria 888

tzn tak bardziej na bok ze po jedeneej stronie jest dłuższa i tak lekko rozchodzi się na czoło, no i powiem wam ze super mi to wyszło i wyglądam zajebiście. włosy mam długie, nigdy nie miałam grzywki, gdybym wiedziała ze tak fajnie bede wyglądać już dawno bym sobie zrobiła:)

ja też sobie sama grzywkę obcięłam, po tym jak mi fryzjerka zepsuła:o I wyszło super:D

Gość waleria888
ja własnie miałam isc do fryzjera ale wiem po kolezankach ze zawsze jak prosiły grzywke na bok to babka robiła grzywke na całe czoło z lekkim zejsciem po jednej stronie, zupełnie nie tak jak jedna czy druga chciała. nie ufam fryzjerom wiec obciełam sama, troche sie bałam wiec robiąm ją tak stopniowo. najpierw troche, pozniej bardziej skrócilam, troche podciełam i jest fajnie i tak jak chciałam a nie tak jaką wizje miała akurat fryzjerka

dokładnie, ja tej idiotce zdjęcie pokazałam a obcięła mi grzywkę z kosmosu:D Lepiej liczyć na siebie;)

Mi ostatnio własnie fryzjerka zrobiła na całe czoło a WYRAŹNIE powiedziałam że chce na bok :O poszłam do domu i sama zrobiłam : podoba mi się efekt :D