Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majcia00

Co myślicie o mnie?

Polecane posty

Tak obiektywnie: *wyglądasz na 12 lat, chociaż pewnie w późniejszym wieku wyjdzie ci to na + *masz trochę kiczowaty stylu ubierania Poza tym wszystko ok.

Nie jest. Uwierz mi, że mimo wszystko są jeszcze ludzie, którzy lecą na porządne laski, które umieją pokazać klasę.

Gość Julia withaout Romeo
Jesteś ok z wiekiem się wyrobisz tylko musisz zrzucić parę kilo :P Ale za to twój brat Michał....Oj niezły z niego przystojniaczek:)

Śliczną masz buzię, troszeńkę schudnij i kup soczewki:) okulary niewygoodne;P

Gość matkaswojej corki
Poprostu niektóre dziewczyny w Twoim wieku sa bardziej dojrzalsze

Mi się wydaję, że jad który tu się leje swiadczy o tych którzy ten jad serwują a nie o mnie :) ja nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość matkaswojej corki
skoro nie masz sobie nic do zarzucenia po co fotki dajesz:)

Jesteś ładną dziewczyną, tylko że ja bym Cię widziała w takich jakichś bardziej stylowych ciuchach. A braciszek fajne ciacho. :D

Gość no nie wiem-08
na perwszy rzut oka: - brzydkie włosy - małe cycki - duzy, tłusty brzuch

Gość buhahahahahagłupiapinda
zajebistego masz brata:D:D:D:D:D

wyglądasz troche dziecięco jak na swoje 16 lat, poza tym pozbądź sie kilku kg, zmien okulary na soczewki, załóz aparta na zęby bo wydaje mi sie że coś nie tak :) ale ogolem jestes ok, jak juz ktos wpsomnial, jak sie postarasz to sie wyrobisz i nie chodzi o to , ze sie wyrobisz na rózowa tipsiare, ale ze wyrobisz sie na kobiete :)

Mieliscie oceaniac mnie a nie jego :) ale mam juz duzo opini, wystarczajaco :P dzieki

Weź jakąś życzliwą kumpelę i idźcie na zakupy... Niech doradzi Ci coś fajnego, w czym przede wszystkim ukryjesz brzuszek. A jak nie masz kasy, to zawsze można iść do sklepu z używaną odzieżą. Kup sobie jakąś bluzkę odcinaną pod biustem. Też mam brzuszek, a w takich bluzkach mi go w ogóle nie widać.

Gość mmalwina
no, muszę przyznać rację, brat- super ;) a Ty nie przejmuj się 'zbędnymi kg' jak to chyba tu ktoś napisał, wcale nie jest ich tak dużo. Nie musisz zmieniać też okularów na soczewki, bo czasami okulary dodają wyglądu. Nie przejmuj się. Jest ok. A tak przy okazji, ile masz wzrostu??