Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet i kosmetyki

Facet i kosmetyki

Polecane posty

Gość Facet i kosmetyki

Co sądzicie o facetach którzy używają kosmetyków. Waszym zdaniem są zniewieściali ??

Gość Madzialenka111
Jeżeli używają kosmetyków pielęgnacyjnych, a nie tuszu do rzęs, to są racjonalni, a nie zniewieściali :) Mój facet regularnie używa kremu do twarzy. Najchętniej sięga po krem nawilżający Kanion (ma bardzo delikatny, nie wkurzający zapach).

Gość zozksaa100
He, ja dla mojego kupiłam kremik nawilżajacy do twarzy Kanion, bo ciągle marudził, że po płynie po goleniu jego skóra jest bardzo podrażniona i wysuszona. Teraz ma spokój, a jego cera jest jedwabiście gładka :-)

Gość nie ma nic zlego w tym że
facet uzywa kosmetyków pod warunkiem ,ze sie nie maluje:P:o

Gość czy to była ta słynna
Kosmetyki dla faceta: mydło, pasta do zębów, krem - żel do golenia, woda-balsam po goleniu, dezodorant, szampon do włosów, żel pod prysznic, czasem jeszcze jakiś krem do spękanej skóry. Nic więcej.

Ja nie mam nic przeciwko kiedy mężczyzna używa kosmetyków pielęgnacyjnych. Właściwie to dobrze o nim świadczy, bo dba o siebie :)

Gość gruszkakula
To zależy. Kosmetyki, których zdecydowanie powinien używać to mydło, szampon, pasta do zębów, dezodorant/antyperspirant, woda po goleniu:-) Mile widziany jakiś krem do twarzy czy balsam po goleniu chociaż. Nie uważam za zniewieściałych, choć nieco mnie bawią, - używających peelingów, maseczek itp. Natomiast za zniewieściałego uznałabym takiego, który by sięgnął po kosmetyki kolorowe.