Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Facet i kosmetyki

Facet i kosmetyki

Polecane posty

Go艣膰 Facet i kosmetyki

Co s膮dzicie o facetach kt贸rzy u偶ywaj膮 kosmetyk贸w. Waszym zdaniem s膮 zniewie艣ciali ??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Madzialenka111
Je偶eli u偶ywaj膮 kosmetyk贸w piel臋gnacyjnych, a nie tuszu do rz臋s, to s膮 racjonalni, a nie zniewie艣ciali :) M贸j facet regularnie u偶ywa kremu do twarzy. Najch臋tniej si臋ga po krem nawil偶aj膮cy Kanion (ma bardzo delikatny, nie wkurzaj膮cy zapach).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zozksaa100
He, ja dla mojego kupi艂am kremik nawil偶ajacy do twarzy Kanion, bo ci膮gle marudzi艂, 偶e po p艂ynie po goleniu jego sk贸ra jest bardzo podra偶niona i wysuszona. Teraz ma spok贸j, a jego cera jest jedwabi艣cie g艂adka :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie ma nic zlego w tym 偶e
facet uzywa kosmetyk贸w pod warunkiem ,ze sie nie maluje:P:o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czy to by艂a ta s艂ynna
Kosmetyki dla faceta: myd艂o, pasta do z臋b贸w, krem - 偶el do golenia, woda-balsam po goleniu, dezodorant, szampon do w艂os贸w, 偶el pod prysznic, czasem jeszcze jaki艣 krem do sp臋kanej sk贸ry. Nic wi臋cej.

Udost臋pnij ten post

Ja nie mam nic przeciwko kiedy m臋偶czyzna u偶ywa kosmetyk贸w piel臋gnacyjnych. W艂a艣ciwie to dobrze o nim 艣wiadczy, bo dba o siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gruszkakula
To zale偶y. Kosmetyki, kt贸rych zdecydowanie powinien u偶ywa膰 to myd艂o, szampon, pasta do z臋b贸w, dezodorant/antyperspirant, woda po goleniu:-) Mile widziany jaki艣 krem do twarzy czy balsam po goleniu chocia偶. Nie uwa偶am za zniewie艣cia艂ych, cho膰 nieco mnie bawi膮, - u偶ywaj膮cych peeling贸w, maseczek itp. Natomiast za zniewie艣cia艂ego uzna艂abym takiego, kt贸ry by si臋gn膮艂 po kosmetyki kolorowe.

Udost臋pnij ten post