Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

riddle__

A jak to robisz Ty?

Polecane posty

http://mark2706.nethit.pl/topic246.html A Ty, jak karzesz swoje dziecko? Te matki są chore psychicznie. Rozumiem dać dziecku klapsa na tyłek, ale nie znęcać się nad nim. :/ I z tego, co piszą, to robią to często, co oznacza, iż jest to mało skuteczne, skoro muszą się powtarzać. Potem się dziwić, że rosną mali zabójcy.

Hehe :P ja tez dostawalem lanie ale nie przypominam sobie zeby mi ktos kazal kapcie wachac albo wypinac gola pupe* Jakies pedofilskie forum.

Gość jak by to super niania przeczy
to by zawalu dostala:P

Rodzice sadyści normalnie. ;| Ja pierdzielę, nie jestem za bezstresowym wychowaniem, gdzie mamusia z tatusiem chuchają i dmuchają na dziecko na każdym kroku, ale ci z tego forum to już przeginają w drugą stronę...

Gość pierdolenie
mój śp tato dawał mi nie raz wpierdol taki że hej! i wyrosłem na "mam nadzieję" porządnego człowieka! jestem mu wdzięczny! jak by mnie nieraz nie zlał to bym nie wiem kim był!

Takim rodzicom nalezy sie po prostu porzadny wpier... zeby zrozumieli jak to dziala. Bo najwyrazniej maja zbyt duze braki w mozgu. Bicie to najbardziej idiotyczny sposob wychowywania. Zycze tym rodzicom zeby w przyszlosci ich dzieci, kiedy beda juz niedolezni, tak samo ich traktowali jak oni ich w mlodosci.

I oni jeszcze biją dzieci, które już wiele rozumieją... Moim zdaniem w tym wypadku lepsza jest przede wszystkim poważna rozmowa, kara na wychodzenie z domu, kara na komputer, cofnięcie kieszonkowego... Bo dupa poboli, poboli i przestanie.

Gość pierdolenie
ale wy gadacie pierdoły! ludzie! uwierzcie że nasi rodzice wiedzą co to znaczy dostać wpierdol, bo jak byli mali to się tak nie chuchało na "biedne dzieci" ! i ja się zaopiekuję moją mamą jak będzie stara i niedołężna mimo że dostawałem równo! teraz np żyjemy jak przyjaciele! bicie jest wskazane! (z umiarem oczywiście)

No właśnie, z umiarem! A oni katują swoje dzieci, a nie biją. Poczytaj sobie dokładnie to forum.

Gość pierdolenie
nie wolno bić więcej niż stanowi granica!!! wiadomo że jak się bije to ma boleć i wzbudzać strach ale nie można 10 minut lać i się cieszyć z tego bo to chore

No, a oni najwyraźniej nie biją po to, by dać dziecku coś do zrozumienia, tylko po to, żeby się wyżyć i sprawić sobie przyjemność.

Gość pierdolenie
to nie rodzice, to 15 letni wpadkowicze

Gość Bogumiła
Mój syn ma 16 lat i tak na dobrą sprawę nigdy od nas nie dostał lania nas (też nie bito) mam nadzieję ,że te bite dzieci kiedyś się im odpłacą nie koniecznie tym samym.

Oni nie umieją rozmawiać ze swoimi dziećmi, przekazywać im jakichś wartości, pokazywać jak być porządnym człowiekiem na własnym przykładzie... Wolą zlać dziecko porządnie, bo tak jest szybciej i prościej.

Gość pierdolenie
bogumiło! każde dziecko ma inny temperament! słyszałaś może o dzieciaku właśnie 16 letnim co zabił swoją mamę za to że mu tibię wyłączyła? też go nigdy w d nie walnęła

o kurwa! to jest chore! i ona, ta dziewczyna, ktora matka biła nazywa ją pieszczotliwie MAMĄ! ja pierdolę...

Jakby mnie tak matka katowała (bo nie można tego inaczej nazwać), to bym chyba zwiała z domu.

ja tez, przecież takiego potwora nie mozna nazwać mamą! to oprawca, nie mama! Psychicznie chora kobieta, ktora wyżywa się na dziecku! Mama jest od przytulania i rozmowy, nie od katowania!

Gość raaaacjaaaaaaa