Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagatka22

Nie znalazł innej dupy to sobie przypomniał o mnie...

Polecane posty

Gość alvariooo
To Wy sobie darujcie. Dawałyście dupy+cipy jakimś dupka, a teraz wielce o nich piszecie i w jaki sposób im dopiekłyście. To wasza wina, a nie ich, że na tyle pozwalałyście. Jak byłyście ślepe to przebieg zwiekszyłyście tylko sobie.. źle świadczy. :)

alvario - jestes doskonalym przykladem tego jak faceci sa jebnieci. najpierw ja olales bo ci sie przestala podobac, chociaz to naprawde gowniany powod do zerwania, a teraz chcesz sie z nia umawiac bo jestes ciekawy co u niej? wez ty zejdz na ziemie. a niby po co ona ma sie z toba spotykac? ma cie gleboko w dupie skoro nie chce tego spotkania, nic ja nie obchodzisz! fajnie prawda?

alvarioo chcesz powiedzieć że to tylko wyjątki od reguły.. bo wy jesteście inni..jasne... tylko coś zbyt często taka historia się powtarza

Gość silna ja
heeermeeenegillda mój cały czas kłamał mi prosto w oczy.. a teraz wielce kochający się odezwał.. jesli jestes pewna ze to nei jest facet dla ciebie a mimo wszystko masz doniego slabosc to wogole nie odpisuj na jego smsy maile gg nieodbieraj telefonow...wkoncu sobie daruje...ja zaczelam z bylym rozmawiac jak wiedzialam ze nie jest w stanie mi w glowie zamieszac

Gość alvariooo
Może i tak jest, może już nic nie znacze dla niej. Nie rusza mnie to bo nic do niej nie czuje ~ ujmując to - miłość. Natomiast mam potrzebe spotkac się z nią, pogadać jako kolega (jako przyjaciel to niemożliwe). Oczywiście nie zerwałem z nia z tekstem 'nie podobasz mi sie'. Powiedziałem, że chyba się cos miedzy nami wypaliło, że nie czuje tego co kiedyś itp. :)

alvariooo Ja tez miałem taką sytuacjie. Od tak przestała mi sie podobać fizycznie, zerwałem.. Teraz pisze jej co miesiąc abyśmy sie spotkali itp. Dlaczego? Bo nie chce ją wydymac wy głupie szmaty. Chcę pogadać co tam u niej? Jak jej sie ułożyło? Zobaczyć ją czy się zmieniła itp. Na prawde nie wiem czemu ona nie chce się spotkać? Może jest tez tak tepa jak wy? hmm. Niee, ona jest inteligentna. Nie mam pojecia czemu nie chce sie spotkać. Jak pisze to mi odpisuje, ale po co? a ja jej prawde, zobaczyc, porozmawiać. Nie wiem czemu, ale mam taka potrzebe. Hmm wiesz co weź stąd idź mało która jest taką masochistką ,że jak ją ktoś rani to zostanie jego koleżanką /przyjaciółką ;) ty chyba ...źle się czujesz co to za wytłumaczenie ,że ci sie przestała fizycznie podobać jesteś bardziej niezdecydowany niż kobieta w trakcie ZNP w szczytowej fazie no ja rozwalają mnie tacy kolesie dziubek 1szy września tuż tuż wakacje sie kończą

ewelina001 ja wnioskuje ze faceci widza na co moga sobie pozwalic moj facet wiedzial ze zawsze do niego wroce i jednak jak sie okazalo tym razem sie przeliczyl bo nawet nie zamierzam z nim pisac co go to bardzo zdziwilo ale mysle ze teraz chociaz z klasa wyszlam bo zobaczyl ze jest jednak granica jak wyjaśniłam komuś nie każda jest masochistką która pójdzie na taki układ jak przyjaźń a szczególnie kobieta która zna własna wartość

ty masz potrzebe ale ona jej najwyrazniej nie ma wiec to uszanuj i daj jej swiety spokoj. "To Wy sobie darujcie. Dawałyście d**y+cipy jakimś dupka, a teraz wielce o nich piszecie i w jaki sposób im dopiekłyście. To wasza wina, a nie ich, że na tyle pozwalałyście. Jak byłyście ślepe to przebieg zwiekszyłyście tylko sobie.. źle świadczy" te dupki jak to ujmujesz to byli nasi mezczyzni, w gwoli scislosci ten dupek byl moim narzeczonym. mielismy plany, wspolna przyszlosc, a to ze mu nagle odjebalo to nie moja wina.

Gość silna ja
czlowieku daruj sobie z tym seksem.. ty niechciales jej za dziewczyna ona niechce cie znac i o co sie burzysz...bo jest ktos kogo neimozesz sobie podpozadkowac???? zreszta prawdziwego faceta poznaje sie potym jak konczy zwiazek..a to co jej powiedziales swiadczy tylko i wylacznie o tobie

jednak wiecie co - jest prawdziwe powiedzenie "nie wchodz dwa razy do tej samej rzeki". nie ma co sie pakowac drugi raz w to samo bagno! nawet nie ma po co sie pakowac w taka nadmierna kolezenskosc ze swoim bylym, to na dobre nie wyjdzie. wszystko jest ladnie pieknie jak sie ludzie rozstaja kulturalnie bo dochodza oboje do wniosku ze zwiazek nie ma szans, a co innego jak jedno porzuca drugie bo ma taki kaprys.

Gość silna ja
strach pomyslec ile facetow takich jest...jak kolega ktory uwaza ze miara zwiazku jest dupczenie i liczenie partnerow

Gość alvariooo
Masz racje. No, ale cóż tak mam i sie dziwie.. czemu by nie Kasiu? Uświadomiłaś mi troszke. Przestała mi sie podobać fizycznie to znaczy zanikł poped seksualny, nie pociągała mnie, zaczałem nagle widzieć sredniej wielkosci piersi itp. Dalej?

alvariooo To Wy sobie darujcie. Dawałyście d**y+cipy jakimś dupka, a teraz wielce o nich piszecie i w jaki sposób im dopiekłyście. To wasza wina, a nie ich, że na tyle pozwalałyście. Jak byłyście ślepe to przebieg zwiekszyłyście tylko sobie.. źle świadczy. ale prymityw z ciebie prosze grzecznie idź stąd bo ci wyrosną ośle uszy wiemy teraz jesteś tym porzuconym frajerem który swojej kobiety nie szanował pewnie przejrzała na oczy albo znalazła sobie kogos dla świętego spokoju bo nie chciała być z takim...(brak mi słow) a skąd wiesz chłopczyku jak było naprawdę ?? dlaczego kogos oskarzasz i sobie dopowiadasz jeśli to prawda to co mówisz proszę o jakieś materialne dowody zdjęcia np.

Gość alvariooo
Lece spać. Dobranoc p.s. mam 20 lat p.s.2 moim zdaniem zakonczyłem związek fair. Nie oszukiwałem siebie ani ją. Nie ma takiego czego jak obustronna decyzja, chyba że po 10 latach bycia z sobą p.s.3 Pozdrawiam p.s.4 poczytam jeszcze wypowiedzi z jakies 3 min

Gość silna ja
mam nadzieje ze przestanie ci stawac :P

--pytajnik-- alvario - jestes doskonalym przykladem tego jak faceci sa j**nieci. najpierw ja olales bo ci sie przestala podobac, chociaz to naprawde gowniany powod do zerwania, a teraz chcesz sie z nia umawiac bo jestes ciekawy co u niej? wez ty zejdz na ziemie. a niby po co ona ma sie z toba spotykac? ma cie gleboko w dupie skoro nie chce tego spotkania, nic ja nie obchodzisz! fajnie prawda? no i co ty ją rzucasz bo wygląd nie ten a potem co nudzisz sie i chcesz pogadać ,zraniłeś kogoś bardzo i bezczelnie chcesz się spotykać i co może jeszcze zostać przyjaciólmi ?? ty się dobrze czujesz ??nie jest masochistką jak widać nie chce się z toba spotykać nie widzisz tego wbij to sobie do łba zakutego

Gość alvariooo
Dziewczynko :) Pisze taki głupstwa bo chcę zobaczyć jaka będzie wasza linia obrony na takie wulgarne zarzuty. Chociaż z innej strony na tym forum pełno jest dziewcząt tego pokroju dlatego sama mi odpowiedz. czemu by nie? troszke sprowokować. :) dobranoc

no tak, bo dla faceta najwazniejszy jest poped seksualny. nie liczy sie ze kobieta przy nim jest, ze go wspiera i sie nim opiekuje, najwazniejsze jest to zeby byl odpowiedni poped :D no tak, nagle zauwazyles ze ma za male tzytzki... alez ty spostrzegawczy jestes! nigdy ci nie przeszkadzalo i nagle zaczelo, bardzo ciekawe...

Gość silna ja
jak widac koledzy maja rozumy w rozporku...a co do tego dupczenia..jadne ze dalysmy dupy i to widocznie calkiem dobrze skoro wracaja po jeszcze :PPP

alvariooo Może i tak jest, może już nic nie znacze dla niej. Nie rusza mnie to bo nic do niej nie czuje ~ ujmując to - miłość. Natomiast mam potrzebe spotkac się z nią, pogadać jako kolega (jako przyjaciel to niemożliwe). Oczywiście nie zerwałem z nia z tekstem 'nie podobasz mi sie'. Powiedziałem, że chyba się cos miedzy nami wypaliło, że nie czuje tego co kiedyś itp. taka przyjaźń jest przykra nie widzisz tego?? co jak co ale jesteś mega prymitywem i to na dodatek na kafe jeżeli po nas tak jedziesz używając rynsztokowego słownictwa to szkoda mi twojej dziewczyny serio bo spotkała dupka sorry

Gość alvariooo
Bewitched! zakuta to ty jesteś, otwórz umysł! Czasem tak bywa, że wypala się. Z niczyjego powodu. Dlatego lepiej teraz zranić kogoś niz po 3 latach! Przemyślałaś już to? Jak juz pisałem jako kolega, a nie przyjaciel chciałbym się spotkać. Niektórzy maja takie potrzeby, tymbardziej, że ja mam new girl, a ona new boy.

Gość silna ja
trzeba ich bic ich wlasna bronia...

alvariooo Lece spać. Dobranoc p.s. mam 20 lat p.s.2 moim zdaniem zakonczyłem związek fair. Nie oszukiwałem siebie ani ją. Nie ma takiego czego jak obustronna decyzja, chyba że po 10 latach bycia z sobą p.s.3 Pozdrawiam p.s.4 poczytam jeszcze wypowiedzi z jakies 3 min masz mleko pod nosem może nawet mógłbyś być czyimś synem(chodzi o wiek)dziecino co ty wiesz o życiu dorośnij

Gość alvariooo
Nie wiem czy jest przykra jak nic do siebie nie czujemy już (przynajmniej ja tak mam). Mineło 1,5 roku - prawie sie nie odzywaliśmy. Luuuuz ;*

Gość silna ja
zgodze sie z kolega ze dobrze ze zerwal skoro byl pewny ze to nei to ale dlaczego w tak okrutny sposob i poco sie widywac, nie pomyslales ze moze ona cierpiala a spotykanie sie z toba przypomni jej bol...a ty jak prawdziwy facet ciagle tylko o sobie bo ty chcesz wiedziec co u niej...na chuj ci to...ty masz swoje zycie ona swoje daj jej spokoj

alvariooo Dziewczynko Pisze taki głupstwa bo chcę zobaczyć jaka będzie wasza linia obrony na takie wulgarne zarzuty. Chociaż z innej strony na tym forum pełno jest dziewcząt tego pokroju dlatego sama mi odpowiedz. czemu by nie? troszke sprowokować. dobranoc pokaż czarny nickto raz dwa chyba mówisz o sobie z tymi wulgaryzmami i zarzutami masz jeszcze mleko pod nosem to trzy a cztery masz coś z głową chyba bo dopowiadasz sobie coś i od razu oceniasz oskarżasz jesteś bezczelny i prymitywny

Gość alvariooo
Jakoś nie moge. Była moją pierwsza dziewczyna :)