Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagatka22

Nie znalazł innej dupy to sobie przypomniał o mnie...

Polecane posty

Gość silna ja
dlaczego ktoras miala by mu robic laske....jak juz to bym chciala minete a potem poszla spac sama...a on niech sam sobie radzi...sam sobie powinien podziekowac bo moje postepowanie jest konsekwencja jego slow i czynow..a tego "zwisasz mi" nie zapomne do konca zycia..takie upokazajace..a w tamtym momencie swiat mi sie zawalil na glowe

Gość ewelina001
dziewczyny !!! po pierwsze jesli szanujecie siebie to nie pozwolicie na takie poniewieranie wiem cos o tym bo sama bylam a moze nawet nadal jestem w takiej beznadziejnej sytuacji facet zerwal ze mna po 5 latach nie powiedziala jak sie potem okazalo calej prawdy bo mial inna . tylko ze sie odezwal do mnie po 2 miesacach i jak bardzo mnie kocha itp. Zalosne

Gość silna ja
bewitchen..wygladasz mi na 24 trafilam??

dobra odmładzajcie mnie dalej nie mam nic przeciwko ;) tylko czemu ten wat ciągle rośnie ;)

Gość mam srebny telefon
Moj nawet ze mna nie zerwal, on po prostu przestal sie odzywac...zniknal

Gość silna ja
ja mam 18 lat +7 lat doswiadczenia zyciowego :P

Jedno pytanie dziewczyny - oni w końcu odczepią się bo zrozumieją na prawe że mamy ich w dupie czy dopiero gdy znajda inną??

oni chyba serc nie maja. jak mozna tak po prostu przestac sie odzywac do swojej dziewczyny? to sie w glowie nie miesci. ja rozumiem zeby zerwac bo cos mu sie nie podoba albo dlatego ze kogos ma, ale przestac sie odzywac?

Jedno pytanie dziewczyny - oni w końcu odczepią się bo zrozumieją na prawe że mamy ich w dupie czy dopiero gdy znajda inną?? raczej to drugie ;) po prostu trzeba zerwać kontakt wtedy i tyle

zagatka - do mnie sie juz nie odzywa mimo tego ze nikogo nie ma :D ciezko powiedziec... ja tylko mam nadzieje ze ten stan spokoju jeszcze potrwa!

Gość silna ja
kazda znas ma niemile doswiadczenie co niestety bedzie wplywalo na kolejne zwiaski...ja sie boje tego ze trafi mi sie pozadny facet a ja niebede potrafila zaufac...nawet teraz mam wrazenie ze mnie ludzie oszukuja bo naiwna jestem

Gość mam srebny telefon
No taki wlasnie "slodki" styl bycia mial moj eks, zniknal, ale wybaczmy im bo nie wiedza,co czynia:P

Gość silna ja
sama sie zastanawiam ile jeszcze dostane tych smskow...jak juz widze ze to jego numer to czytam jak reklamy plusa do polowy a potem kasuje :P

Gość alvariooo
Piszecie tal bo dawałyście dupy jak szmaty, zostałyście porzucone, a teraz pożądne udajecie.

coś wiem na temat takiej traumy ale to chyba gdzieś napisałam o toksycznym kilkuletnim związku a najlepiej ,że miała niezdrową chorą satysfakcje jak koleś wylądował z ręką w nocniku kurde ode mnie wymagał cudów na kiju nie wiadomo czego po roku po naszym rozstaniu juz jakąś miał za kilka miesięcy chyba je chajtnął bo wpadł z jakąś marusią ,że świnga piggy to przy niej cud jak ich razem widziałam przypadkowo w swoim rodzinnym mieście z dzieciakiem(szkoda ,że mamy wspólnych znajomych) myslałam ,że padne ze śmiechu

Gość silna ja
moze wolalabym zeby moj zniknol....ja po miesiacu pytania sie co sie dzieje bo widze ze cos niegra.. on ciagle w zaparte ze mam manie i wszystko normalnie funkcjonuje...kotregos dnia jak go przycisnelam to mi powiedzial ze czeka az zacznie cos domnie czuc i ten slynny teks o zwisaniu...jak mozna czlowieka oklamywac przez miesiac patrzac mu w oczy????

ja bylam naiwna bo myslalam ze on sie zmieni, ze zobaczy ze niektore sytuacje i slowa mnie bola. mialam nadzieje ze go rusza moje lzy i troche sie zmieni. no niestety - w tym wypadku moja naiwnosc zasluguje na nagrode nobla! a potem kiedy juz wiedzialam ze on sie nie zmieni balam sie go zostawic bo go najzwyczajniej kochalam. uwazam go za bardzo waznego czlowieka w moim zyciu, chcialam z nim byc. szczescie w nieszczesciu ze to on postanowil odejsc, gdyby tego nie zrobil to pewnie meczylabym sie dalej :D

alvariooo Piszecie tal bo dawałyście d**y jak szmaty, zostałyście porzucone, a teraz pożądne udajecie. szkoda ci trolu zmarnowanego życia przed kompem i przyrośniętej dupy do fotela ciekawe jaki masz czarny nick i kto zalazł ci na forum i czym??? takie dziwne zjawisko jest na kafe zauważyłyście/liście

alvario - idz spuscic z kija bo widze ze ci sperma mozg uciska. nie wiesz o co chodzi to sie łaskawie nie wpierdalaj.

Gość alvariooo
Ja tez miałem taką sytuacjie. Od tak przestała mi sie podobać fizycznie, zerwałem.. Teraz pisze jej co miesiąc abyśmy sie spotkali itp. Dlaczego? Bo nie chce ją wydymac wy głupie szmaty. Chcę pogadać co tam u niej? Jak jej sie ułożyło? Zobaczyć ją czy się zmieniła itp. Na prawde nie wiem czemu ona nie chce się spotkać? Może jest tez tak tepa jak wy? hmm. Niee, ona jest inteligentna. Nie mam pojecia czemu nie chce sie spotkać. Jak pisze to mi odpisuje, ale po co? a ja jej prawde, zobaczyc, porozmawiać. Nie wiem czemu, ale mam taka potrzebe. Hmm

Gość ewelina001
ja wnioskuje ze faceci widza na co moga sobie pozwalic moj facet wiedzial ze zawsze do niego wroce i jednak jak sie okazalo tym razem sie przeliczyl bo nawet nie zamierzam z nim pisac co go to bardzo zdziwilo ale mysle ze teraz chociaz z klasa wyszlam bo zobaczyl ze jest jednak granica

Gość silna ja
chyba mamy przyjaciela naszych bylych...pozdrawiamy cie ar...costam

Gość heeermeeenegillda
a mój były nie chce dac mi spokoju :o już nic na niego nie działa :o

"jak mozna czlowieka oklamywac przez miesiac patrzac mu w oczy?" mamy duzo wspolnego widze. moj eks dokladnie miesiac rowniez klamal mi prosto w oczy a potem sie zawinal i poszedl w pizdu podajac jakis durny powod.

Gość heeermeeenegillda
mój cały czas kłamał mi prosto w oczy.. a teraz wielce kochający się odezwał.. :o