Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech mi ktos doradzi...

LAPTOP- JAKI KOLOR WYBRAC ??? CZARNY CZY BIAŁY ???

Polecane posty

jak wyzej, chcialabym sobie kupic laptopa, MSI Wind, pozostaje jednak jeszcze kwestia koloru. do wyboru jest bialy, czarny, rozowy, czerwony i niebieski. zastanawiam sie raczej nad biela i czernia. ale ktory wybrac? moze sa jakies wady bialego koloru albo czarnego o ktorych moze sie ktos jako uzytkownik wypowiedziec? najlepiej gdyby ktos mial wlasnie laptopa MSI Wind, tego malego 10 cali. czytalam, ze na czarnym widac slady palcow, ale tez ze czarny bardziej meczy oczy, bo jest kontrast miedzy mialym ekranem a czarna obudowa, ze to sprawia wrazenie jeszcze mniejszego ekranu. ale bialy z kolei niby odbija swiatlo i oslepia. i co tu zrobic? dodam, ze na zywo widzialam tylko czarna wersje. dziekuje i pozdrawiam!!!

Gość KUP PECETA
walnij obudowę w kont i odpal na 40 calach. chuj z laptopem

Gość koleżnaka ma biały
Bardzo fajny

Gość pyk
byle nie czarny błyszący - bo kazdy paluch odbity bedzie;/

dzieki za opinie. gdzies czytalam na jakims forum zabawna historie, jakis kolega kupil bialego Winda i siedzac w cafe uslyszal konspiracyjny szept "zobacz, ma tego nowego drogiego Apple'a" hehehehe. nie wiem wiec jak sie ustosunkowac do laptopa, ktory udaje jabluszko;) a czarny sili sie zeby wygladac profesjonalnie, tez taka opinie gdzies wyczytalam. nie chce, zeby moj maluszek laptopowy sie na cos silil;) no i co ja mam zrobic;)